Ankieta

Najlepszy piłkarz września:

Fabio Coentrao
Cristiano Ronaldo
Karim Benzema
James Rodriguez
Toni Kroos

Autor Wątek: Realmadrid by Mejor  (Przeczytany 23525 razy)

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Dostał Piw: 27
  • Na forum od: 19.12.2013r.
  • Visca el Barca
Odp: Realmadrid by Mejor
« Odpowiedź #20 dnia: Lipiec 08, 2014, 10:22:30 »
Taka rada, nie wyśrodkowywuj tekstu, bo o niebo lepiej to wygląda. Przechodząc do ''newsów'' odeszła legenda piłki nożnej, legenda Realu Madryt, Alfredo Di Stefano i na pewno jest to przykre nie tylko dla zawodników, władz i kibiców Realu, ale ogólnie dla wszystkich kibiców na całej ziemi. Brawo za pozyskanie Jamesa, ale mam do niego dużo wątpliwości, bowiem kosztował 50 milionów euro, a tak naprawdę nie jest tyle wart, to jest troche tak jak obrzucenie błotem Di Marii, gdzie Real wycenia go na 60 milionów (dla mnie za mało), a jest o wiele lepszy niż James... Sprawa kapitana myślę, że nie jest aż taka istotna, ale dla mnie choć nie jestem kibicem Realu i mi to ''wisi'', to kapitanem powienien zostać Iker Casillas (jedyny gościu, którego lubie w Realu, no i jeszcze Di Maria) Więc to on powienien zostać kapitanem ;)

Offline TureckiRumun

• Starszy junior
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 31.05.2009r.
« Odpowiedź #21 dnia: Lipiec 08, 2014, 11:27:49 »
Niestety nadchodzi bardzo smutny okres futbolu, z czasem coraz częściej będziemy słyszeć o tym, że kolejne legendy opuszczają nas, di Stefano na pewno będzie w pamięci kibiców jeszcze przez wiele, wiele lat.
Pogba to fantastyczny zawodnik, jest młody, a mimo tego już w czołówce europejskiej jeżeli chodzi o pozycję środkowego pomocnika, to że zostanie w Juve to świetna wiadomość dla fanów Bianconerich, gorsza dla was.
Cristiano to przeambitny człowiek, właśnie dzięki tej ambicji tak daleko zaszedł, ale musi się opamiętać, zdecydowanie nie warto wystąpić w kilku kolejkach, narażając swoje kolano. To jest bardzo wrażliwy punkt ciała, jeżeli raz poważnie go uszkodzimy, możemy mieć problem, aby wrócić do pełnej sprawności, czy warto ryzykować karierę dla kilku spotkań?
A transfer "Hamesa" to świetna sprawa, bardzo utalentowany gracz, teraz na mistrzostwach jeszcze bardziej się wypromował, cena podobna do tej, za jaką Kolumbijczyk dołączył do AS Monaco
« Ostatnia zmiana: Lipiec 08, 2014, 11:35:31 wysłana przez uszatekpl »

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
« Odpowiedź #22 dnia: Lipiec 08, 2014, 13:18:15 »
Pogba może jeszcze spokojnie poczekać na transfer. Ronaldo na te kilka meczy jest do zastąpienia, a ryzykować ponowienie się kontuzji nie warto.
Jestem zadowolony, że to Ramos dostanie opaskę. Sprawa Xabiego ma swoje wyjście. Jeżeli zostanie to dobrze, jeśli nie to można go spokojnie zastąpić. No i dobrze, że udało się obniżyć cenę z Jamesa. Co jak co, ale wymieniłbym jeszcze Benzemę za Falcao.

Offline przybyl.

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 04.07.2014r.
    • Status GG
« Odpowiedź #23 dnia: Lipiec 08, 2014, 13:47:29 »
Bardzo bym nie chciał aby w prawdziwym świecie James trafił do Realu, widziałbym go w Barcelonie ^^. Co do wyboru kapitanów to myślę, że Sergio Ramos idealnie pasuje do roli pierwszego przywódcy, jestem pewien, że zespołowi wyjdzie to na dobre.

Offline Razer

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 24.10.2009r.
« Odpowiedź #24 dnia: Lipiec 08, 2014, 14:49:09 »
Super, że udało się pozyskać Jamesa, ale chyba jednak wolałbym Pogbę. James to ofensywny pomocnik, a tam możecie grać Di Marią, Isco, Modriciem, czy nawet Jese. Na ŚPD jednak macie większy problem. Alonso i Khedira... No cóż... Może za rok? Co do zmiany kapitana, to zobaczymy jak to wyjdzie. Mam nadzieję, że nie zaburzy to hierarchii wewnątrz zespołu.

Offline Fiero

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
« Odpowiedź #25 dnia: Lipiec 08, 2014, 19:30:59 »
Ależ się dzieje w dziale - normalnie nie wiadomo, którą karierę komentować, bo wyrastają jak grzyby po deszczu, tak samo jak i zainteresowanie tym działem :D. Ale to dobrze, już widać, że wszystko wraca do normy. Ale ja nie o tym. Świetnie, że udało Wam się pozyskać "Hamesa", na pewno się sprawdzi i będzie sporym wzmocnieniem. Wybór Sergio na kapitana nie dziwi - bardzo często zdobywał ważne gole dla Królewskich i jest zdecydowanie jedną z bardziej wyrazistych postaci w zespole. Szkoda, że Pogba nie dla Realu w tym roku, ale przez kolejny sezon może się jeszcze bardziej rozwinąć i wtedy będzie jeszcze ciekawszym wzmocnieniem. Oby tak się właśnie stało :).

Bardzo ładnie i schludnie prowadzisz swoją karierę, tak trzymaj i powodzenia :).

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #26 dnia: Lipiec 08, 2014, 20:03:05 »
Post stylowy jak wspomniał Hose. Tam myślałem, że poświęcisz miejsce dla Don Alfredo...
Co do Jamesa myślę, że taki piłkarz nie powinien siedzieć na ławce i zadowalać się zastąpieniem od czasu do czasu Ronaldo oraz Bale'a. Jak dla mnie ma podobną charakterystykę do Di Marii i z nim powinien walczyć o miejsce w 2 linii. Chciałbym też zobaczyć na "9" Falcao... Być może jakaś wymiana, bo zrobiło się ciasno...(?)
" border="0" border="0

Offline Mejor

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 13.02.2010r.
  • Pan Nikt
    • Filmweb
« Odpowiedź #27 dnia: Lipiec 09, 2014, 21:47:21 »

Transfer Kroosa domknięty!

Były już zawodnik Bayernu Monachium Toni Kroos zasili drugą linię Realu Madryt.

Drugi transfer tego sezonu stał się faktem i został oficjalnie potwierdzony przez działaczy oby klubów. Udało się pozyskać kolejnego pomocnika, przez co w drugiej linii Królewskich zrobił się mały tłok, ponieważ jeśli Carlo Ancelotti dalej będzie grał ustawieniem 4-3-3, wszystko wskazuje na to, że pewniakami będą zawodnicy z poprzedniego sezonu, czyli Xabi, Luka i Angel. Na ławce rezerwowych w takim wypadku znajdą się Illara, Casemiro, Khedira, Isco, Kroos, James jeśli chodzi o samych graczy środka. Z jednej strony jest to duży plus, bo patrząc na kontuzje z poprzedniego sezonu, a dając odpocząć piłkarzom pierwszego składu często brakowało odpowiednich i wartościowych zmienników. Nikt z nich nie chce jednak być tylko rezerwowym, więc rodzi się niejako mały konflikt, ale wszyscy wieżą w Carlo, że poradzi sobie z tym bogactwem. Nieznana jest jeszcze przyszłość Illaramendiego, Casemiro i Khediry, ale Real raczej nie chce sprzedawać zawodników, argumentując to chęcią obrony Ligi Mistrzów i odebrania tytułu Atletico, a każdy piłkarz wie jaka jest jego rola i na wszystkich płaszczyznach rozgrywek daje z siebie wszystko.

Kadra i numery

Poznaliśmy już oficjalnie skompletowaną kadrę Realu na przyszły sezon. Jedno jest pewne, nikt nowy na Bernabeu przed tym sezonem już nie zawita.

Letnie transfery Królewskich

Przyszli:

Toni Kroos 25.000.000€ Bayern Monachium -> Real Madryt
James Rodríguez za 50.000.000€ AS Monaco -> Real Madryt
Diego Llorente za darmo RM Castilla -> Real Madryt
Cristian Benavente za darmo RM Castilla -> Real Madryt

Odeszli:

-------------------------

Jak zagra Carlo?

Jaką taktykę obierze na nowy sezon Carlo Ancelotti? Analiza trwa.

Po tym, jak Real ogłosił kadrę na przyszły sezon, media zaczęły się zastanawiać jak Carlo Ancelotti pogodzi jeszcze większą liczbę gwiazd i tych, którzy aspirowali do wyjściowej jedenastki już w ubiegłym sezonie. Kto zajmie miejsce w bramce na stałe? Otóż Włoch odniósł się do tego na ostatniej konferencji prasowej słowami: "Ten, który wyjdzie w pierwszym meczu w lidze, będzie moim pierwszym wyborem właśnie na te rozgrywki, a także na Ligę Mistrzów. Nie wiem jeszcze co z pucharem." Nie ma jeszcze stu procentowej pewności, kto to będzie, jednak prawie wszyscy dziennikarze są zgodni co do sowich przypuszczeń. Iker nadal pozostaje faworytem pod tym względem. Sprawa obrony jest dość jasna, na prawej stronie pewniakiem będzie Carvajal, ponieważ prawdopodobnie Arbeloa zamierza opuścić klub za rok, to Diego Llorente ma duże szanse na łapanie cennych minut już w tym sezonie. Na środku pewniakiem absolutnym jest Ramos, a jego partnerem będzie Pepe, bądź Varane. Lewa strona to największa zagadka Marcelo, czy Coentrao. Większość jednak ustawia tam Brazylijczyka.

Szefem i dyrygentem drugiej linii będzie Xabi Alonso, chociaż gra on na pozycji defensywnego pomocnika. A jego partnerami mogą być Modrić i Di Maria, jeżeli Real nadal będzie grał ustawieniem 4-3-3, natomiast jeśli Carlo powróci do czasów Mourinho i zdecyduje się na 4-2-3-1, to pewniakami są Xabi i Luka, a o pozycję ofensywnego pomocnika będą walczyć Isco i James. Ale gdzie wtedy znajdzie się Di Maria? No właśnie i tu rodzi się kolejny problem, bo na jego pozycjach grają już Ronaldo i Bale, którzy są póki co, nie do wygryzienia ze składu. Na szpicy na pewno będzie grał Karim.
Wielu trenerów chciałoby mieć takie bogactwo wartościowych zawodników, ale jak wszyscy dobrze wiemy, siła wiąże się z odpowiedzialnością. Sezon startuje niedługo, a Real jak zawsze będzie walczył o najwyższe cele.

1.Kolejka | 17 sierpnia 2014, godz. 18:00 | Estadio Santiago Bernabéu
  Real Madryt -:- Real Betis

Zapowiada się interesujący mecz. Zarówno Real Madryt, jaki i Real Betis na pewno są w stanie zapewnić nam nie lada emocje. Oba zespoły będą chciały ten mecz wygrać, aby zaraz po starcie rozgrywek znaleźć się w czubie tabeli. Kibice Betisu niecierpliwie czekają na występ swojego pupila, czyli ofensywnego pomocnika Joana Verdu, który bez wątpienia stanowi powód zmartwień kibiców drużyny przeciwnej. Ancelotti przygotowuje się do swojego pierwszego ligowego spotkania za sterami Realu. Zapytany o przewidywany wynik, powiedział: "Oczywiście pragnąłby, żebyśmy wygrali i do tego będę dążył". Zapytany z kolei o skład na ten mecz odpowiedział: "Mam już pomysł na wyjściową 11, ale to jeszcze nic ostatecznego. Zresztą przecież nie będę publicznie zdradzać takich informacji!". Po czym dodał: "Wszyscy zawodnicy spisują się wyśmienicie i przede mną trudne wybory. Ale między innymi na tym polega moja praca i wiem, że zawodnicy też rozumieją, że na murawę nie może wybiec trzydziestu piłkarzy. Jeśli są niezadowoleni, to prawidłowo. Gdyby nie byli, oznaczałoby to, że nie zależy im na grze".

Przewidywane składy:

Real Madryt: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Modrić, Di Maria, C.Ronaldo, Bale, Benzema
Betis: Sara, Javier Chica, Antonio Amaya, Paulao, Nacho, Nosa, Xavi Torres, Ruben Castro, Cedrick, Joan Verdu, Jorge Molina
« Ostatnia zmiana: Lipiec 24, 2014, 22:19:38 wysłana przez Mejor »

Offline przybyl.

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 2
    • Status GG
« Odpowiedź #28 dnia: Lipiec 09, 2014, 22:28:00 »
Nie wiem co myśleć o transferze Kroosa, ale skoro zdecydowaliście się go kupić to mam nadzieję, że w nowych barwach będzie błyszczeć. Może mi ktoś przypomnieć kto ostatnio nosił koszulkę z numerem 8 w Realu? bo nie moge sobie przypomnieć.

Offline veeq.

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 20.02.2014r.
  • HM¡
« Odpowiedź #29 dnia: Lipiec 09, 2014, 22:49:07 »
Może mi ktoś przypomnieć kto ostatnio nosił koszulkę z numerem 8 w Realu? bo nie moge sobie przypomnieć.

Kaka.

Offline fcbm18

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 10.04.2010r.
« Odpowiedź #30 dnia: Lipiec 09, 2014, 23:30:39 »
Bardzo podoba mi się styl graficzny który jest przez Ciebie stosowany. Wszystko jest przejrzyste, no po prostu perfekt. A co do ruchów transferowych to nie wiem czemu koniecznie Real chce Toniego. ;P Macie wspaniałych piłkarzy w środku pola, on może być 5 kołem u wozu. James to wspaniały piłkarz i na pewno pokaże na co go stać w waszych barwach, spodziewam się wielu goli, asyst i wspaniałych rajdów w jego wykonaniu. :P

Offline Razer

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 24.10.2009r.
« Odpowiedź #31 dnia: Lipiec 10, 2014, 01:09:23 »
Mi tak samo jak fcbm przypadł do gustu Twój styl prowadzenia kariery. Kadra naprawdę fajna, ale... Ten atak... Ja zawsze jak gram Realem to CR7 wędruje na szpice, taka bestia... To stworzyłoby miejsce dla Di Marii, polecam ;) Inauguracja nie powinna okazać się trudno. Betis, który zresztą spadł jakimś cudem zmartwychwstał i wrócił do La Ligi ;D

Offline Mejor

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • Pan Nikt
    • Filmweb
« Odpowiedź #32 dnia: Lipiec 10, 2014, 01:38:38 »
Betis, który zresztą spadł jakimś cudem zmartwychwstał i wrócił do La Ligi ;D
No właśnie się zastanawiałem na jakiej bazie danych grać, na najnowszej, czy tej z poprzedniego sezonu. Ostatecznie wybrałem tamtą bo ma lepiej zaktualizowane statystyki zawodników.  :)

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Dostał Piw: 27
  • Na forum od: 19.12.2013r.
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #33 dnia: Lipiec 10, 2014, 10:30:22 »
Tak jak piszą poprzednicy. Podoba mi się twój styl prowadzenia kariery. Jest w nim coś, czego inni nie mają, tylko co ;D. Transfer Kroosa był oczywisty i tylko jakiś przekręt mógłby zablokować ten transfer. Kroos będzie pewnie bił się o miejsce w składzie z Aniołem. Jednak, może Carlo wymyśli coś, aby ustawić ich dwóch w pierwszych składach.

Offline TureckiRumun

• Starszy junior
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 31.05.2009r.
« Odpowiedź #34 dnia: Lipiec 10, 2014, 10:44:22 »
Kroos, dobry zawodnik, wg mnie na pewno będzie przydatny w nadchodzącym sezonie.

Carlo mam ten problem, o którym wspominałem ostatnio, bardzo szeroki skład, ale może dojść do spięć, jeżeli ktoś nie będzie grał. Teraz nadchodzi mecz z Betisem, a żaden z nowych graczy nie zadebiutuje w pierwszym składzie, choć patrząc na ich wartość, mogli tego oczekiwać.

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
« Odpowiedź #35 dnia: Lipiec 10, 2014, 13:42:39 »
Do Krossa nie byłem bardzo przekonany, ale zobaczymy czy będę się mylił. Oby odpłacił się wam dobrą grą. Kadrę macie kompletną i kolejne triumfy mogą paść waszym łupem. Trzeba jednak dobrać odpowiednią taktykę, bo kłopot bogactwa może nieraz przysporzyć problemów. Mam nadzieję, że na lewej obronie będzie grał Marcelo, a w środku zagrasz z Xabim i Luką. Miejsce w bramce tylko dla Ikera. Zobaczymy co pokaże pierwsze starcie

Offline Mejor

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • Pan Nikt
    • Filmweb
« Odpowiedź #36 dnia: Lipiec 10, 2014, 14:50:04 »

Udany początek sezonu!

Real dzięki Cristiano i Garethowi pewnie zwyciężył w pierwszym meczu. Zabójczy duet strzelił dzisiaj cztery bramki.

Liga BBVA
Estadio Santiago Bernabéu
1.Kolejka | 17 sierpnia 2014, godz. 18:00
Real Madryt 4:1 Real Betis

Molina (19') - C.Ronaldo (57', 81'), Bale (71', 90')

Cristiano Ronaldo
brak
brak

Sędzia dał sygnał i Real rozpoczął spotkanie. Pierwsza piłka po rozegraniu Benzemy i Ronaldo do Ramosa, który już na samym początku próbował minąć defensywę Betisu długim podaniem zagrywając do wychodzącego na pozycję Garetha Bale. Nic z tej akcji jednak nie wyszło. Pierwsze 15 minut nie należało do żadnej z drużyn, bo ani Betis, ani Real nie podjął się narzucenia własnego tempa gry. Obie ekipy uważnie, bez popełniania błędów. Aż do pierwszej akcji gości i kapitalnego podania między dwóch obrońców Juana Verdu do Jorge Moliny, który zamienił tę akcję na bramkę. Real z zapałem rzucił się do odrabiania strat, ale zwarta defensywa gości nie dawała na to szans, a jeśli już udało się piłce minąć linię obrony to zawsze na posterunku był Sara. Pojedyncze strzały Bale, czy Di Marii nie sprawiały mu kłopotów. Najlepszą akcję pierwszej połowy zmarnował Cristiano Ronaldo. Po rzucie rożnym wykonywanym przez Di Marię, zakotłowało się pod polem karnym, ale obrona Betsu szybko wyekspediowała piłkę do najbliższego zawodnika i wszyscy piłkarze wybiegli z pola karnego, Sergio Ramos zachował się bardzo przytomnie, odebrał futbolówkę i zagrał prostopadle do wybiegającego Ronaldo, który ku zaskoczeniu wszystkich nie był na spalonym. Portugalczyk stanął oko w oko z bramkarzem i mógł zrobić w tej sytuacji dosłownie wszystko, a trafił wprost w wychodzącego goalkeepera. Pierwsza połowa zakończyła się wynikiem 1:0 dla przyjezdnych.

Carlo Ancelotti nie zamierzał czekać na zmianę boiskowych wydarzeń i już w przerwie zmienił bezproduktywnego Benzemę na Jamesa Rodrigueza, a także Xabiego Alonso na swojego nominalnego następcę Asiera Illaramendiego. Kolumbijczyk wszedł na lewe skrzydło, a Ronaldo przesunął się do środka. Zmiany okazały się strzałem w dziesiątkę, bo były gracz Monaco rozrywał raz za razem obronę swoimi rajdami, a młody Hiszpan sprawnie radził sobie w środku pola i nie przepuszczał żadnych piłek. Wreszcie ataki Realu opłaciły się. W 57 minucie ofensywne wejście Pepe otworzyło drogę do bramki do wybiegającego obok obrońców Cristiano, który dzięki swojej szybkości minął bramkarza i z ostrego kąta wpakował piłkę do siatki. Gracze z Madrytu poczuli wiatr w żaglach i zaczęli grać dużo pewniej w skutek czego koleją szarżę lewą stroną przeprowadził James, po czym dośrodkował do będącego w polu karnym Bale, który uderzył niezwykle precyzyjnie i zamienił strzał na swoją pierwszą bramkę w tym sezonie. Na boisku za Di Marię pojawił się Kroos, aby uspokoić grę w środku. Główną postacią z przodu w ekipie Królewskich stał się James, który znów nie oglądając się za siebie minął na lewej stronie Chice i wpadł w pole karne. Nieprzepisowo zatrzymywany przez Amaye, wyłożył się jak długi, a sędzia wskazał na jedenasty metr. Do piłki podszedł Ronaldo i pewnie trafił na 3 do 1. Rozbity Betis nie przeprowadzał już akcji i skupił się na obronie, aby nie tracić kolejnych goli, na które apetyt nadal mieli Królewscy. Swój debiut dobrze będzie wspominał także wprowadzony wcześniej Kroos, który znalazł się na skrzydle i celnie wrzucił piłkę do Garetha Bale, który popisał się techniką i znów nie dał szans bramkarzowi.

Real pewnie zwyciężył. Kibice byli zachwyceni, chociaż po pierwszej połowie to Królewscy przegrywali. Ancelotti w pomeczowych wywiadach podał energię i entuzjazm jako kluczowe cechy, które pozwolą jego drużynie wygrywać kolejne spotkania. "Energia i entuzjazm to źródło sukcesu klubu" - wyjaśnił. "To bardzo zmotywowana drużyna i nie mógłbym wymarzyć sobie lepszej, nawet gdybym miał taką możliwość", po czym dodał: "Od początku meczu kibice na trybunach zachowywali się fantastycznie, co bardzo pomogło zawodnikom. Mam nadzieję, że w kolejnych meczach będzie podobnie. To był wspaniały wynik. Mam wspaniały zespół i wiem że stać ich na to, by nadal zwyciężać" - mówił menedżer. "Wielu zawodników dało z siebie wszystko. Musiałem zrobić zmiany w przerwie, aby dać drużynie impuls".

Składy:
Real Madryt: Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos , Marcelo - Xabi Alonso (45' Illaramendi), Modrić, Di Maria (73' Kroos) - C.Ronaldo, Bale, Benzema (45' James)
Betis: Sara - Javier Chica, Antonio Amaya , Paulao, Nacho - Nosa, Xavi Torres, Ruben Castro, Cedrick, Joan Verdu - Jorge Molina (81' B.Rodriguez)

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=b0cd68e93f0316042e6fa64f2b06e70e&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=b0cd68e93f0316042e6fa64f2b06e70e&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2014, 00:54:09 wysłana przez Mejor »

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #37 dnia: Lipiec 10, 2014, 15:13:40 »
Super, że dodajesz skrót, bo brakowało mi tego w karierach z FIFY, a to zawsze dodaje wielki klimat. Bramka Bale'a naprawdę ciekawa :D CR7 w swoim stylu - szybkość, siła, dynamika.
Zdziwiło mnie, że dałeś Kroosowi mniej minut od Illaramendiego, którego uważam za prawdziwą pomyłkę Realu. W 2 kolejce będziesz pewnie miał ból głowy: Benzema, czy James... ;)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 10, 2014, 15:35:28 wysłana przez Artur 7 »
" border="0" border="0

Offline fcbm18

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 10.04.2010r.
« Odpowiedź #38 dnia: Lipiec 10, 2014, 16:29:51 »
Przez moment było gorąco, Betis prowadził i musieliście gonić wynik. Na szczęście macie Bale'a i Cristiano którzy są niesamowici. Dobrze że przy pierwszym golu Ronaldo sędzie dostrzegł że piłka przekroczyła linię bramkową, jeżeli by tego nie zrobił na pewno byłby szum po meczu. Ostatnio gol to fantastyczny strzał Bale'a, nie wiem jak on się do tego złożył, to była bardzo trudna pozycja. :D

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 42
  • Na forum od: 26.02.2011r.
  • Futbolomaniak
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #39 dnia: Lipiec 10, 2014, 17:06:32 »
Real, jak to Real najpierw traci bramkę, a potem strzela trzy, albo tak jak w tym przypadku - cztery. Mecz opisany bardzo dobrze. Na razie wysoki poziom tej kariery. Zobaczymy co będzie dalej.
" border="0

"Opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy."

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #39 dnia: Lipiec 10, 2014, 17:06:32 »