Friter sam sobie przeczysz pisząc że Messi niepoderwał drużyny choć ma obok siebie świetnych piłkarzy
Skład Argentyny w meczu z Boliwią:
Argentyna: Carrizo - Zanetti, Demichelis, Heinze, Papa, Rodriguez (56. Di Maria), Mascherano, Gago, Gonzalez (68. Angeleri), Messi, Tevez (75. Montenegro). playmakera Riguelme tu niewidze ani żadnego oprócz Teveza, Gago którzy mogliby podać dobrze piłke i gdzy niema mu kto podać nic niepomoże tak jak Ronaldo gdzy niema właśnie swoich asów z Manchesteru w kadze gra przeciętnie. Napewno sa to najlepsi pilarze w swoich drużynach klubowych i narodowych.
Argentyna jest lepszą reprezentacją
Ranking Fifa
1 Hiszpania
2 Włochy
3 Niemcy
4 Holandia
5 Chorwacja
6 Brazylia
7 Argentyna
8 Czechy
9 Portugalia
10 Turcja
11 Francja
12 Rosja
13 Rumunia
14 Kamerun
15 Anglia
Akurat co do Riquelme to wiem, że nie grał z Boliwią (ten mecz oglądałem, bo nie mogłem uwierzyć, że to się dzieje naprawdę
) I nie próbuj nawet usprawiedliwiać Argentyny, że przegrali 6-1. Argentyna grało słabo, choć wystawiła jak się wydawało naprawdę dobry skład. Mascherano, Demichelis, Zanetti, Heinze, Rodriguez, Papa, Gonzalez to ogólnie dobrzy zawodnicy, potrafiący celnie dograć jeżeli twierdzisz inaczej to się nie znasz. Messi nie może wziąć całej odpowiedzialności, ale jako najlepszy piłkarz w kraju ( niektórzy sądzą, że na świecie też) jest szczególnie narażony na krytykę. On nie umie poderwać drużyny i już to wielokrotnie udowadniał.
Sam sobie teraz zaprzeczyłeś. Napisałeś, że w Argentynie Messiemu nie ma kto podać, a potem piszesz że to dobra reprezentacja. Argentyńczycy nie mają złych zawodników, ale gwiazdki nie chcą błyszczeć...
Zasłanianie się rankingiem FIFA jest żałosne. To jest niesamowicie przewalony ranking i każdy kibic (nawet nie mówię że koneser) o tym wie. Kamerun i USA jest w nim wysoko bo przewyższają rywali na swoim kontynencie. Ogólnie na świecie nie mają nic do powiedzenia. Czechy też nie wiem co robią tam tak wysoko, przecież na MŚ i ME grali bardzo słabo.