No trochę przesadziłeś. Do dziś po EURO Holendrzy nie potrafią się ogarnąć i starają się namówić go do powrotu do kadry, bo lepszego u nich nie ma. Moim zdaniem VDS jest znakomitym bramkarzem a już na bank lepszym niż jego niedawni poprzednicy w ManU czyli: Barthez, Howard, Caroll.
Może zagrubo pojechałem z tym przeciętniakiem, ale czy ja wiem, błąd jaki popełnił na Euro2008 w meczu z Rosją, przy bramce Arshavina sprawił, że dużo osób się z niego śmiało. Rosjanin strzelał praktycznie z zerowego kąta a Edwinek rozstawił nogi i dał sobie wpuścić rybkę, może i jest dobry ale, czy wiek nie wpływa na refleks? Kiedyś czytałem złośliwy komentarz w którym racji jednak trochę było a mianowicie: "Niesamowity popis refleksu Van Der Sara !! Arshavin był w połowie drogi do narożnika (pomijając do że dotarł emocjonalnie do nieba), kiedy Van Der Sar dopiero złączył nogi!". Dajmy przykład ManUtd-Liverpool, słabszy mecz Vidicia i Ferdinanda, i odrazu 4 bramki w plecy, widać jak dużą zasługą obrońców był rekord Van Der Sara, praktycznie 80%. Błąd bodajże Evry w meczu z Newcastle, i już stracona bramka. I zauważ że mówię to obiektywnie, bo nie jestem fanem ManUtd, ani nie jestem typkiem który nienawidzi Edwina. A tak prywatnie, to też Cię lubie.
kibice sukcesu...
mecz bedzie zaciety i zadecyduja szczegóły
Wiesz, pieprzycie głupoty że nie możemy się pogodzić z porażką, ale tak naprawdę to że wciąż przeżywamy ten mecz, to świadczy o tym jak bardzo zależy nam (przynajmniej mi) na tym aby Chelsea odnosiła sukcesy, aby wygrywała, ale gdy przegrywa jestem z nią, Ty zapewne, gdy Barca słabiej grała na początku sezonu robiłeś wyliczanke w stylu "Eme Due Rike Fake Wezme Inter Zrobie Drake, Ence Pence W Ktorej Ręce Wezmę Real Bo Nas Więcej"... Podziwiam takich kibiców jak mój Tata, Manchesterowi to on kibicuje z 30 lat. Chciałbym za 30 lat z dumą nosić niebieski trykot, tak jak robię to teraz, zamiast wyliczać Inter czy Real, jak 40% kibiców Manchesteru i 60% kibiców Barcy.