Manchester United przegra bo Barca siegnie po sowjo tajna bron czyli po sedziego
Ej mam pytanie co dokładnie powiedział Drogba?Nie za bardzo znam angielski
Chociaż nie lunie Man Utd to będe im kibicować bo nie moge znieść tej cudownej Barcy i ich najlepszego piłkarza Toma Henninga Ovrebo
Naprawdę nie możecie się pogodzić z tym, że to Barca przeszła Jakoś w pierwszym meczu karnego nie widzieliście po faulu na Henrym... i o czerwonej kartce wyssanej z palca też jakoś zapomnieliście. Barca miała szczęście to przeszła. A Drogba mógł strzelić gola chociaż jednego, a nie wszystko marnował, a teraz wszyscy winni tylko nie on. Jakby Chelsea przeszła to jakoś byście nagle zapomnieli o tym karnym (moim zdaniem tylko jeden się należał, a nie trzy). A co do finału to będzie zacięty... A na kogo liczę, chyba nie muszę mówić
OK!! Czerwona kartka dla Ballacka, i karny dla Barcy, mecz kończy się wynikiem 1:0. Na Stamford Bridge za Ballacka dajmy przykład zagra Obi Mikel lub Deco, sędzia dyktuje 4 zasłużone karne, kto otrzymuje bilety do Rzymu? Ja rozumiem że teraz będzie o to spór, jako kibic Chelsea możecie myśleć że tak gadam właśnie dlatego że jestem ślepo zapatrzony w CFC, ale sedzia nawet dla Barcy w jednej czy dwóch sytuacjach zachował się ch.ujowo, czerwona kartka dla Abidala to jakaś kpina jest, co nie zmienia faktu że najchu.jowszy sędzia jaki mógł się trafić to właśnie ten łysy baran.
Myślałem że Messi to dobry zawodnik, a jest on cienki jak barszcz, wystarczy go pokryć i już nic nie gra, Ped.aldo jest od niego o ch.uja lepszy !
za dużo jest tutaj cienkich pipek