Przepraszam !? za co Bernabeu miałoby oklaskiwać Barcelonę ?!
Ostatnio uparcie twierdziłeś, że tylko Real można nienawidzić.
Twierdze tak dalej. Od Monachium przez Turyn, Mediolan aż do Manchesteru głównym wrogiem(nie sportowym) w europie jest Real. Ferguson nie raz prztyknie coś o Realu, nawet te mecze z początku wieku nie potrafiły zamknąć mu buzi, tym bardziej teraz (choć ostatnio cisza, ale to dlatego, że dobrze żyje z Józkiem). W Bayernie Rummenigge cały czas coś wykrzykuje o złym Realu. Dalej, najświeższy przykład - Valencia, kibice na stadionie chcąc wkurwić Cristiano zniżają się do tego, aby skandować nazwisko piłkarza grającego w jednej z najbardziej przez nich znienawidzonej drużynie.
Myślisz, że gdyby 5:0 odbyłoby się na SB ludzie by klaskali? Ostatnie zdarzenia to wina obu stron, Ty widzisz tylko jedną.
Tak właśnie myślę, najpierw byłby by białe chusteczki dla naszych, a na końcu oklaski dla was. Nie czaisz, że chodzi po prostu o to, że nikt w Madrycie z Pepe nie robi jakiegoś szlachcica, boiskowego dżentelmena, filozofa, który nawet kloca wali z klasą i gracją ?
Madrytowi można wiele zarzucić, owszem. Ale Madryt jest szczery i przejrzysty. Madryt nie jest dwulicowy, Madryt nie nosi maski mes que un i wszystkich świętych.
Uwierz mi, pamiętam (może oprócz Stoiczkova)
To jesteś hipokrytą.
Co do Stoiczkowa, to większego buraka jak żyję w piłce nie widziałem. Połączenie Mourinho, Materazziego i Luisa Enrique przy nim wyglądałoby jak James Bond. Nie dość, że wypowiedzi jakby go właśnie przerzucili wehikułem czasu ze średniowiecznej wsi to jeszcze kopanie i popychanie przeciwników, ale na porządku tygodniowym a nie sezonowym jak Pepe, bieganie po leżących też się w to wlicza i to nie tylko piłkarzach ale arbitra swego czasu też pomylił z murawą.
Wy nadal wierzycie, że tylko w Barcelonie są symulanci? Spoko. Barcelona nie jest wyśnioną krainą, jest jednym z najlepszych zespołów w historii. Szkoda, że nie wszyscy potrafią to docenić.
Szkoda, że odwracasz wszystko dupą, szkoda - większa, że nie zrozumiałeś.
Niedostrzegalna.
Dla ludzi chorych.
pes666Tak to Real poszedł jako pierwszy na skargę do UEFA, to Xabi mówił, że cierpiałby grając w Barcelonie, że FC.Barcelona gra antyfutbol...Real miał już wystarczająco długo opuszczoną głowę, że aż to się nie godziło w tak wielkim klubie, największym.
Mourinho mówi to co myśli, to co mówią między sobą kibice, mówi to co każdy chciałby powiedzieć, ale nikt nie jest na tyle odważny. Mourinho to bufon ? Tak, ale świadomy i z wyboru bufon.