widac ewidentnie ze destruction mial na celu prowokacje. Typowy internetowy troll. Jak jego team przegrywa to szuka usprawiedliwienia, jak wygra to pisze wszedzie posty (na stronie klubu swojego i przeciwnego), jakby nie mogl tylko na strone swojego zespolu. Na dodatek caly czas jest jechany i robi z siebie debila. Troche taka szm*ta forumowa, 0 honoru. Mozna mu mowic 10000 razy zeby nie robil z sb debila, ale on i tak swoje. Trzeba mu sie na chate zakrasc i neostrade odlaczyc, albo bana do konca zycia dac.
Yym.. trochę nie rozumiem. Jakiego usprawiedliwienia? Jakieś przykłady?
Po prostu znalazłem ten obrazek podczas przeglądania bestów i specjalnie wrzuciłem, bo wiedziałem, że taka reakcja będzie. I trafiłem ogólnie w sedno. I nie wiem czy wiesz, ale mój internet nie jest oparty tylko na pesleague, nawet nie wchodzę na stronki Chelsea, Liverpoolu czy City, chociaż czasami dla zabawy, poczytać komentarze jak płaczą po przegranym spotkaniu. (komentarzy jednak nie dodawałem i dodawać nie będę) Coś mi tutaj zalatuje prowokacją, ale już tak mam, że odpisać trzeba.
**** forumowa? Coś jak latwa kobieta? Mógłbym to samo napisać, ale nic to nie zmieni. Forum myślę, że jest podzielone na tych lepszych i gorszych, i nie ma szans żeby wydostać się z którejś z tych grup.
PS. Nie korzystam z Neostrady. A te twoje przykłady z dupy wzięte, chociaż nadal myślę, że to była prowokacja.
I tak mu nie przetłumaczysz..
Miało być "nie wytłumaczysz"?
Nie zmienia to faktu, że autor obrazka miał na celu wyśmianie Liverpoolu, a poza tym sam był kibicem United.
Być może, a może i na pewno. Chociaż ja i Ty niestety się tego nie dowiemy.
Dobra, nie chce mi się już więcej odpisywać.
Mi też, ale gdybym nie odpisał to w przyszłości byłoby wypominanie.