Stary ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? Końcówka F.C - oznacza Football Club czyli Klub Piłkarski. To samo A.C - nie znam pełnej nazwy bo trudna ale to też oznacza Klub Piłkarski tylko że po włosku. Barcelona ma F.C Barcelona, co jest żałosne bo to nie klub angielski tylko hiszpański, ale trudno zrozumieć tą piłkę. Ale nie czepiajmy się szczegółów, MU jest najlepsze!
"Drużyna bywa często, szczególnie w Polsce mylnie określana jako FC Liverpool, podczas gdy pełna nazwa drużyny brzmi Liverpool Football Club, a więc Liverpool FC."
cytuję z wikipedii
Ty, jako fan Manchesteru United nie powinieneś mieszać fanom Liverpoolu w głowach i wmawiać że to znaczenia nie ma, bo zaczną tak mówić
to tak samo jak skrót "ManU" dla Was jest obraźliwy, gdyby inni go używali też byś miał pretensje, ja używam jeśli już skrótu MU
co prawda tu znaczenia jakiegoś dużego nie ma, ale gdyby tak w telewizji pokazali "FC Liverpool"
kto wie, NSport już kiedyś pokazał "nowy" herb Realu, a właściwie Villarealu
Rogalos - Dziękuję za wsparcie
co do Liverpoolu, sądzicie, że uda nam się za rok powalczyć o mistrza, wiedziałem przed sezonem, że ten sezon będzie stracony, co dziwne Reina mówił, że trudno będzie powalczyć o mistrza (przed sezonem) zdziwiłem się jego wypowiedzią, gdyż trudno będzie o LM i miałem rację, mam nadzieję, że Liverpool zajmie przyzwoite 5 miejsce