widzisz, a ja nie wrzucam nic obśmiewającego ManU, pomimo że tego jest nie mniej niż "tona memów kpiących z LFC".
Twój wybór.
Swoją drogą, właściwie jedyne memy, jakie obśmiewają MU, dotyczą rzekomego kupowania sędziów. Nic dziwnego, skoro ich autorami są głównie zwolennicy Liverpoolu. Są nudne. Poza tym, powodów do nabijania się z United jest znacznie mniej niż do szydzenia z LFC. Przykro mi.
Ja nie wrzucam memów. Uważam większość z nich za żałosną. Podałem jedynie link do artykułu, pod którym określeni fani Liverpoolu zrobili debili z samych siebie. Do czegoś takiego nie są zdolni niektórzy ćwierćinteligenci z ms i DP, nie mówiąc już o tych z kanonierzy.com. Nie widziałem, żeby dla przykładu sympatycy MU spisywali mecz na straty, gdy spostrzegają, że będzie go sędziował Martin Atkinson.
Chcesz wywołać kłótnię, wiesz że daleko nie zajdziesz ?
Czytaj czasami to, co cytujesz. Luz. RoGalos jakoś tak się nie obruszył.
nazywaj to jak chcesz, ale na pewno hejt na sędziów nie został wymyślony. A kompleks wykazujesz jak na razie ty, skoro tak cię rusza zdanie "żałosnych kibiców LFC".
Jeśli za "ruszenie" uznać nabijanie się z nich, to masz rację - zawsze utożsamiałem ten wyraz ze wzruszeniem bądź irytacją, ale może jestem dziwny.
Wyjaśnij mi, jaki ja jako fan Man Utd miałbym mieć kompleks Liverpoolu - zazdroszczę im kolejnych kompromitacji w lidze, ponad 20 lat bez mistrzostwa czy braku gry w Lidze Mistrzów? A może takich speców jak Carroll, Henderson, Reina czy Downing?
ale na pewno hejt na sędziów nie został wymyślony.
Patrząc na to, że United częściej cierpią z powodu decyzji sędziego niż z nich korzystają, a sędziowanie na Wyspach jest ogólnie bardzo słabe - z niewątpliwą pewnością.