Autor Wątek: Liverpool FC itd, itp :)  (Przeczytany 156262 razy)

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.12.2007r.
  • Gram w: ...
Odp: Liverpool FC itd, itp :)
« Odpowiedź #380 dnia: Listopad 12, 2012, 16:37:09 »
na początku zdecydowanie tak, ale potem (po strzeleniu gola przez Czerwonych) już taka duża przewaga nie była.
jak sobie przypominam to w ostatnich meczach, gdy LFC miało klarowne sytuacje to je partaczyło. W okresie przewagi Chelsea, jedna się przydarzyła i na szczęście wpadło. Swoją drogą sorry, bo poza fantastyczną asystą Carry, to wy bez winy przy golu Suareza nie byliście.
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline Bartek10

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 06.08.2008r.
« Odpowiedź #381 dnia: Listopad 12, 2012, 17:41:56 »
tak przy nim powinien stać ktoś z rosłych  obrońców  ale i tak faulował więc czy ja wiem czy taka fantastyczna asysta
2 miejsce w :
Typer Premiership 2010/2011, Typer Ligi Mistrzów 2011/2012, Typer Champions League 2012/13
3 miejsce w :
Typer Premiership 2009/2010, Typer Premiership 2011/2012, Typer Premiership 2012/2013, Typer MŚ 2010,Typer Primera Division 2012/2013

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
« Odpowiedź #382 dnia: Listopad 12, 2012, 18:05:38 »
że kto niby faulował ?
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline Artur 7

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #383 dnia: Listopad 12, 2012, 18:18:08 »
a mnie ciekawi, czy Suarez zostanie po sezonie jak nie zakwalifikują się do Euro. Pucharów... ;) ;)
" border="0" border="0

Offline Bartek10

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 06.08.2008r.
« Odpowiedź #384 dnia: Listopad 14, 2012, 21:08:51 »
że kto niby faulował ?
Luis przy golu
2 miejsce w :
Typer Premiership 2010/2011, Typer Ligi Mistrzów 2011/2012, Typer Champions League 2012/13
3 miejsce w :
Typer Premiership 2009/2010, Typer Premiership 2011/2012, Typer Premiership 2012/2013, Typer MŚ 2010,Typer Primera Division 2012/2013

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
« Odpowiedź #385 dnia: Listopad 14, 2012, 21:40:30 »
no bywa, to tylko potwierdza ze w meczu z CFC bylo zupelnie odwrotnie niz w poprzednich spotkaniach (niesluszne decyzje sedziow przewazajace o porazce, nie wykorzystywanie kilku dogodnych sytuacji)
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #386 dnia: Listopad 24, 2012, 12:16:09 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Ach, ci fani LFC...
" border="0

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #387 dnia: Listopad 24, 2012, 12:47:39 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Ach, ci fani LFC...
Możesz nie wrzucać wszystkich do jednego wora? Z góry dzięki.
Bo wiesz następnym razem jak NeXat czy ktokolwiek inny (fan United) napisze coś idiotycznego(a wiemy,że tak będzie) to nazwę Cię tak samo, pomimo ,że nie masz z tym nic wspólnego.
Taka luźna prośba.

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
« Odpowiedź #388 dnia: Listopad 24, 2012, 13:02:10 »
cytujac pewna osobe z forum: "trzeba się do czegoś przypierd*lic" :)
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #389 dnia: Listopad 24, 2012, 13:18:23 »
A potrafisz wskazać fanów choć jednej innej drużyny, którzy już przed meczem martwią się o przebieg spotkania ze względu na arbitra i nazywają go kibicem innego zespołu? Przecież tak jest niemal zawsze - gdy sędzia skrzywdzi Liverpool, to na pewno jest "ultrasem mułów" i "przyd/upasem gumożuja". I w dodatku komentarze o tym mówiące są najwyżej punktowane - pół biedy, gdyby przepadły w gąszczu innych opinii. Takich uprzejmości nie wymieniają pomiędzy sobą nawet sympatycy Realu i Barcelony.

Jakby pewna osoba z forum nie broniła tej strony, to bym tu tego nie wrzucał. A jeśli chcecie dodać coś od siebie, proszę bardzo.
" border="0

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #390 dnia: Listopad 24, 2012, 13:40:59 »
A potrafisz wskazać fanów choć jednej innej drużyny, którzy już przed meczem martwią się o przebieg spotkania ze względu na arbitra i nazywają go kibicem innego zespołu? Przecież tak jest niemal zawsze - gdy sędzia skrzywdzi Liverpool, to na pewno jest "ultrasem mułów" i "przyd/upasem gumożuja". I w dodatku komentarze o tym mówiące są najwyżej punktowane - pół biedy, gdyby przepadły w gąszczu innych opinii. Takich uprzejmości nie wymieniają pomiędzy sobą nawet sympatycy Realu i Barcelony.

Jakby pewna osoba z forum nie broniła tej strony, to bym tu tego nie wrzucał. A jeśli chcecie dodać coś od siebie, proszę bardzo.
Owszem chce dodać od siebie ,że ta strona jest żałosna. Połowa ludzi to jakieś głupie dzieciaki, które nie powinny nazywać siebie kibicami, a już na pewno nie LFC. Więc tutaj się zgadzamy bo również uważam ich za dno i to wielkie. Zaczynając od tego co mówisz, kończąc na tym iż redaktorzy tej strony piszą w niedziele jak to dobre spotkanie zagrał Henderson, ale już w czwartek widząc go w składzie chce mu się płakać.

Ale w dalszym ciągu moja prośba jest aktualna. Nie wrzucaj mnie do tego wora.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #391 dnia: Listopad 24, 2012, 13:50:20 »
Nie napisałem, że cię wrzucam. Pisząc "fani LFC" miałem na myśli tamtych fanów, a nie wszystkich ogółem.
" border="0

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #392 dnia: Listopad 24, 2012, 13:59:40 »
Nie napisałem, że cię wrzucam. Pisząc "fani LFC" miałem na myśli tamtych fanów, a nie wszystkich ogółem.
Dla mnie fani LFC to jest pojęcie ogólne.
Trzeba było pisać konkretniej...jak tak to w porządku.

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
« Odpowiedź #393 dnia: Listopad 24, 2012, 14:53:21 »
znikąd się to nie wzięło. Swoją drogą poziom na stronie odbiega nieco od tego na forum.

łudzisz się, że nakłonisz innych do zmiany zdania, czy chcesz wywołać kłótnie ?
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #394 dnia: Listopad 24, 2012, 22:39:05 »
Wrzucam to, bo jest śmieszne w swojej żałości. To i tak lepsze niż podawanie linków do tony memów obśmiewających Liverpool.

znikąd się to nie wzięło.
Znikąd nie. Wzięło się to z kompleksu lokalnego rywala, zazdrości i braku pokory.
" border="0

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
« Odpowiedź #395 dnia: Listopad 24, 2012, 23:07:03 »
Wrzucam to, bo jest śmieszne w swojej żałości. To i tak lepsze niż podawanie linków do tony memów obśmiewających Liverpool.
widzisz, a ja nie wrzucam nic obśmiewającego ManU, pomimo że tego jest nie mniej niż "tona memów kpiących z LFC". Chcesz wywołać kłótnię, wiesz że daleko nie zajdziesz ?

Znikąd nie. Wzięło się to z kompleksu lokalnego rywala, zazdrości i braku pokory.
nazywaj to jak chcesz, ale na pewno hejt na sędziów nie został wymyślony. A kompleks wykazujesz jak na razie ty, skoro tak cię rusza zdanie "żałosnych kibiców LFC".
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #396 dnia: Listopad 24, 2012, 23:23:36 »
widzisz, a ja nie wrzucam nic obśmiewającego ManU, pomimo że tego jest nie mniej niż "tona memów kpiących z LFC".
Twój wybór.
Swoją drogą, właściwie jedyne memy, jakie obśmiewają MU, dotyczą rzekomego kupowania sędziów. Nic dziwnego, skoro ich autorami są głównie zwolennicy Liverpoolu. Są nudne. Poza tym, powodów do nabijania się z United jest znacznie mniej niż do szydzenia z LFC. Przykro mi.

Ja nie wrzucam memów. Uważam większość z nich za żałosną. Podałem jedynie link do artykułu, pod którym określeni fani Liverpoolu zrobili debili z samych siebie. Do czegoś takiego nie są zdolni niektórzy ćwierćinteligenci z ms i DP, nie mówiąc już o tych z kanonierzy.com. Nie widziałem, żeby dla przykładu sympatycy MU spisywali mecz na straty, gdy spostrzegają, że będzie go sędziował Martin Atkinson.

Chcesz wywołać kłótnię, wiesz że daleko nie zajdziesz ?
Czytaj czasami to, co cytujesz. Luz. RoGalos jakoś tak się nie obruszył.

nazywaj to jak chcesz, ale na pewno hejt na sędziów nie został wymyślony. A kompleks wykazujesz jak na razie ty, skoro tak cię rusza zdanie "żałosnych kibiców LFC".
Jeśli za "ruszenie" uznać nabijanie się z nich, to masz rację - zawsze utożsamiałem ten wyraz ze wzruszeniem bądź irytacją, ale może jestem dziwny.
Wyjaśnij mi, jaki ja jako fan Man Utd miałbym mieć kompleks Liverpoolu - zazdroszczę im kolejnych kompromitacji w lidze, ponad 20 lat bez mistrzostwa czy braku gry w Lidze Mistrzów? A może takich speców jak Carroll, Henderson, Reina czy Downing?

ale na pewno hejt na sędziów nie został wymyślony.
Patrząc na to, że United częściej cierpią z powodu decyzji sędziego niż z nich korzystają, a sędziowanie na Wyspach jest ogólnie bardzo słabe - z niewątpliwą pewnością.
" border="0

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
« Odpowiedź #397 dnia: Listopad 25, 2012, 00:41:13 »
Twój wybór.
Swoją drogą, właściwie jedyne memy, jakie obśmiewają MU, dotyczą rzekomego kupowania sędziów. Nic dziwnego, skoro ich autorami są głównie zwolennicy Liverpoolu. Są nudne. Poza tym, powodów do nabijania się z United jest znacznie mniej niż do szydzenia z LFC. Przykro mi.
mój wybór, bo nie zamierzam szukać zwady. Przecież chyba nie chciałeś odświeżać dyskusji o sędziach, która i tak nie zakończyłaby się kompromisem ? Jak ci się nie podobają komentarze, to śmiej się z nich w swoim gronie.
a o memach z tym, że piłkarze United są gejami zapomniałeś ?

Nie widziałem, żeby dla przykładu sympatycy MU spisywali mecz na straty, gdy spostrzegają, że będzie go sędziował Martin Atkinson.
wyluzuj trochę, bo te teksty nie są pisane ze 100% powagą.

Czytaj czasami to, co cytujesz. Luz. RoGalos jakoś tak się nie obruszył.
?

Jeśli za "ruszenie" uznać nabijanie się z nich, to masz rację - zawsze utożsamiałem ten wyraz ze wzruszeniem bądź irytacją, ale może jestem dziwny.
Wyjaśnij mi, jaki ja jako fan Man Utd miałbym mieć kompleks Liverpoolu - zazdroszczę im kolejnych kompromitacji w lidze, ponad 20 lat bez mistrzostwa czy braku gry w Lidze Mistrzów? A może takich speców jak Carroll, Henderson, Reina czy Downing?
za "ruszenie" uważam reakcje na komentarze kibiców LFC, które i tak dla cb są "żałosne" więc nie wiem po co dzielić się jednym konkretnym przypadkiem z wielu. Może cię to boli, że United są utożsamiani z sędziami ?

Patrząc na to, że United częściej cierpią z powodu decyzji sędziego niż z nich korzystają, a sędziowanie na Wyspach jest ogólnie bardzo słabe - z niewątpliwą pewnością.
a w szczególności, kiedy uznaje im się bramkę ze spalonego. :)
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #398 dnia: Listopad 25, 2012, 09:03:51 »
Przecież chyba nie chciałeś odświeżać dyskusji o sędziach, która i tak nie zakończyłaby się kompromisem ?
Ile razy mam jeszcze powtórzyć, że chodziło mi o postawę fanów, a nie konkretnie o sędziów?

a o memach z tym, że piłkarze United są gejami zapomniałeś ?
Był jeden. Z Ronaldo i Rooneyem. Takie same są między innymi z Pique, Ibrahimoviciem i połową piłkarzy Barcelony.

wyluzuj trochę, bo te teksty nie są pisane ze 100% powagą.
Patrząc na to, ile razy na tej stronie padają słowa "gumożuj", "muły" i "kibic mułów" (w odniesieniu do sędziów), jakoś nie chce mi się wierzyć.

? za "ruszenie" uważam reakcje na komentarze kibiców LFC, które i tak dla cb są "żałosne" więc nie wiem po co dzielić się jednym konkretnym przypadkiem z wielu.
Dla beki?

Może cię to boli, że United są utożsamiani z sędziami ?
Nie, bo wiem dlaczego są utożsamiani z sędziami. Już ci zresztą o tym pisałem.

?
"Wrzucam to, bo jest śmieszne w swojej żałości. To i tak lepsze niż podawanie linków do tony memów obśmiewających Liverpool."
Zapytałeś się dwa razy o to samo, choć udzieliłem ci odpowiedzi.
A RoGalos tylko upewnił się, że nie chodzi mi także o niego i dał sobie spokój.

a w szczególności, kiedy uznaje im się bramkę ze spalonego. :)
Albo gdy nie uznaje im się przynajmniej dwóch karnych, tak jak w przegranych meczach z Wigan i Tottenhamem. :)
Przez błędy sędziowskie cierpią wszystkie zespoły Premier League. A jeśli już się kogoś czepiać, to Stoke i Newcastle, które korzystają na tym najczęściej.
" border="0

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
« Odpowiedź #399 dnia: Listopad 25, 2012, 11:57:25 »
Ile razy mam jeszcze powtórzyć, że chodziło mi o postawę fanów, a nie konkretnie o sędziów?
ile razy mam jeszcze powtórzyć, że tutaj nie jest miejsce na to, aby śmiać się z tego ? Tym bardziej jak pisze to fan United. Sam mogę przyznać rację, że poziom na forum jest wyższy od tego na stronie, ale jednak wyśmiewanie kibiców LFC, w temacie i na oczach fanów tego samego klubu jest przesadzone.

Był jeden. Z Ronaldo i Rooneyem.
to słaby masz wzrok.

Takie same są między innymi z Pique, Ibrahimoviciem i połową piłkarzy Barcelony.
a niech sobie będą z Barceloną, pewnie fani Realu się cieszą. :P

Patrząc na to, ile razy na tej stronie padają słowa "gumożuj", "muły" i "kibic mułów" (w odniesieniu do sędziów), jakoś nie chce mi się wierzyć.
a myślałeś, że będą pisać "nasz kochany Alex", czy "Glory ManUnited!" ? W jakim świecie ty żyjesz ? ;D

Dla beki?
to chyba w złe miejsce trafiłeś:

Jak ci się nie podobają komentarze, to śmiej się z nich w swoim gronie.

Nie, bo wiem dlaczego są utożsamiani z sędziami. Już ci zresztą o tym pisałem.
To było pytanie retoryczne, które miało tylko podkreślić sens wcześniejszego zdania.

"Wrzucam to, bo jest śmieszne w swojej żałości. To i tak lepsze niż podawanie linków do tony memów obśmiewających Liverpool."
Zapytałeś się dwa razy o to samo, choć udzieliłem ci odpowiedzi.
A RoGalos tylko upewnił się, że nie chodzi mi także o niego i dał sobie spokój.
złe miejsce misiu.

Albo gdy nie uznaje im się przynajmniej dwóch karnych, tak jak w przegranych meczach z Wigan i Tottenhamem. :)
Przez błędy sędziowskie cierpią wszystkie zespoły Premier League. A jeśli już się kogoś czepiać, to Stoke i Newcastle, które korzystają na tym najczęściej.
czasem się zdarzą wyjątki od reguły. ;)
" border="0
You'll Never Walk Alone

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #399 dnia: Listopad 25, 2012, 11:57:25 »