Autor Wątek: OM by Michał16ZenitSP-29 kolejka za nami, mecz z Napoli też, jak poszło OM ??|||  (Przeczytany 36730 razy)

Offline DAViDs

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.03.2010r.
Odp: OM by Michał16ZenitSP-zwycięstwo, remis i porażka-sprawdź z kim(zagram)i gdzie
« Odpowiedź #120 dnia: Grudzień 30, 2011, 19:56:01 »
Dobry mecz z Dijonem,ale nie najlepszy,ponieważ przeważaliście ale nie potrafiliście strzelić więcej bramek.
Oj,w meczu wygranej w meczu z Valenciennes,znów przeważaliście,ale kolejny raz zawiodła skuteczność.
Bardzo dobry,wyrównany mecz z City,po raz enty zabrakło skuteczności,no i niestety City było w tym lepsze i przegraliście  :-\

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
Odp: OM by Michał16ZenitSP-zwycięstwo, remis i porażka-sprawdź z kim(zagram)i gdzie
« Odpowiedź #121 dnia: Grudzień 30, 2011, 19:57:12 »
Wszystkie spotkania były ciężkie i w każdym padł inny rezultat. To co kuleje to skuteczność, w meczu z Dijon jeszcze Ci uszło to płazem ale w spotkaniach z City i Valenciennes nie udało się i tracisz punkty.

Offline Konfas

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Visca El Barca !!!
« Odpowiedź #122 dnia: Grudzień 30, 2011, 22:43:47 »
Pewnie z Dijon, cieszy postawa Nianga, który często strzela :P
Mecz z City to rzewaga ManCity, stąd 3pkt ;]

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #123 dnia: Grudzień 31, 2011, 01:03:23 »
Dijon sprawił Wam trochę kłopotów, ale ostatecznie zdołałeś wygrać.  :) Z Manchesterem zawalił Fanni. To właśnie dzięki temu zawodnikowi straciłeś cenny punkt. W spotkaniu z Valenciennes zawiedliście. Nie przystoi, aby lider remisował z ostatnią ekipą w tabeli. ;P

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #124 dnia: Grudzień 31, 2011, 13:13:42 »
No w lidze idzie ci na razie dobrze. Boriello gra u ciebie tak niczym u mnie Ronaldo. Ciekaw jestem czy w przyszłym sezonie (bo w tym nie ma szans) zostanie on w trójce najlepszych piłkarzy świata. W LM niestety przegrywasz.. no i musisz w ostatniej kolejce wygrać, bo jeżeli nie to zagrasz w Lidze Europy.

Offline Michal16ZenitSP

• I - ligowiec
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 15.01.2009r.
  • Aktualny awatar, chyba nie znajde lepszego.
    • Moja strona o futbolu, robię ja sam, więc sorry za brak newsów, postaram sie je nadrobić.
OM by Michał16ZenitSP-zwycięstwo i remis-sprawdź z kim(zagramy) i gdzie.||||||||
« Odpowiedź #125 dnia: Grudzień 31, 2011, 19:57:36 »
16 kolejka Ligue 1
Remis po dość dziwnej bramce, mimo prowadzenia ...
Paris Saint-Germain vs Olympique Marsylia 2:2
0:1-Cheyrou
0:2-Borriello
1:2-Hoarau(Jallet)
2:2-Hoarau(Tiene)
Opis meczu:Mimo wszystko to był trudny mecz dla Marsylii.Pierwsze 31 minut meczu i dwie bramki dla graczy Deschampsa.Potem było już tylko trudniej.W 42 minucie za faul na Lugano w odległości osiemnastu metrów od bramki Mandandy drugą żółtą kartkę otrzymał Cheyrou i wtedy PSG rzuciło się do odrabiania strat.W 45 minucie Camara uderzył w słupek.Druga część gry przebiegała głównie na połowie Marsylii, wiadomo Senna ma już nie te lata, by grać za dwóch.Gola kontaktowego dla PSG strzelił po dośrodkowaniu Jalleta, Hoarau.A przecież ten rzut rożny powstał po blokadzie strzału gracza gospodarzy, a można było tą piłkę wybić,albo złapać.No, ale cóż, ten gol to ,,pryszcz", w porównaniu do gola wyrównującego Hoarau.Możecie zobaczyć na skrócie tą bramkę, więc nie będę jej opisywał.Na szczęście OM zachowało pozycję lidera, bo Lille uległo Ajaccio 1:2 i ma do graczy Deschampsa 4 punkty straty,a mogło mieć 6, gdyby nie ten gol kuriozum.W następnej kolejce Marsylia zmierzy się na wyjeździe z Montpelier,które jest siódmą siłą Ligue 1.
GALERIA Z MECZU:

SKRÓT MECZU:
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=47dca0de25e2cb4d29fac4d2fba665bc&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=47dca0de25e2cb4d29fac4d2fba665bc&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

6 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów
Marsylia w 1/8 finału po bardzo dobrym widowisku!!
Olympique Marsylia vs PSV Eindhoven 3:1
1:0-Borriello(Cheyrou)
1:1-Lens(Wilems)
2:1-Niang
3:1-Amalfitano(Niang)
Opis meczu:To był bez wątpienia najważniejszy mecz w rundzie jesiennej dla Marsylii.Od pierwszych minut gracze Deschampsa atakowali, a doskonałą okazję bramkową miał Borriello,ale jego strzał wylądował na poprzeczce.Parę minut później wykorzystał dobre podanie Cheyrou i tym razem trafił pod poprzeczkę.Radość kibiców OM nie trwała długo, pięć minut później wyrównał Lens, po dośrodkowaniu Wilemsa.Nie ukrywam, że tym golem gracze PSV podnieśli mi ciśnienie i Niang po indywidualnej akcji w 31 minucie znów wyprowadził OM na prowadzenie.A więc wynikiem 2:1 zakończyła się pierwsza połowa spotkania na Velodrome, a na stadionie w Stambule było 1:0 dla Manchesteru City.W drugiej połowie nie było zbyt wielu ciekawych akcji, oprócz tej bramkowej, gdzie Niang podał do Amalfitano, a ten strzelił swojego pierwszego i najprawdopodobniej ostatniego gola w barwach OM, bo zimą ten gracz odejdzie do Sportingu Lizbona, a Portugalczycy za ten transfer zapłacili mi 8,3 mln euro.Trochę szkoda,że nie można anulować tego transferu, ale Amalfitano by w tym meczu nie zagrał gdyby nie kontuzja Lucho Gonzaleza i czerwona kartka Andre Ayewa.Manchester City wygrał ostatecznie 2:1 nad Fenerbahce, ale zajął trzecie miejsce w tej, mówcie co chcecie, trudnej grupie.
PS. Zła wiadomość dla kibiców Manchesteru United odwiedzających moją karierę, Czerwone Diabły powtórzyły ,,wyczyn" prawdziwych Diabłów z tego sezonu LM i zajęli trzecie miejsce w swojej grupie:
GALERIA Z MECZU:

SKRÓT MECZU:
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=47dca0de25e2cb4d29fac4d2fba665bc&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=47dca0de25e2cb4d29fac4d2fba665bc&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Potencjalni rywale w 1/8 finału Ligi Mistrzów.
Jak widzicie na screenie mogę zagrać z sześcioma rywali(z PSV grałem,a z Lille nie mogę).Najlepiej byłoby trafić na Bayer Leverkusen, ale los może być wredny i dać mi Bayern Monachium.A Wy jak myślicie na kogo trafię w 1/8 finału ???
Wiem,że są duże zaległości na stronie, jeżeli uważasz, że warto kontynuować pracę nad nią wyślij opinię na PW ;).

Offline Sklado

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 16.05.2011r.
Odp: OM by Michał16ZenitSP-zwycięstwo i remis-sprawdź z kim(zagramy) i gdzie.||||||||
« Odpowiedź #126 dnia: Grudzień 31, 2011, 20:12:28 »
Gratuluje zwycięstwa w LM, obyś wytrwał do finału.
Dziwne spotkanie z PSG i szkoda remisu, ale tak czy inaczej przewodzisz w L1.
widzew.png" border="0

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Na forum od: 20.03.2011r.
  • Uwierz w swoje marzenia! - one są sensem życia...
Odp: OM by Michał16ZenitSP-zwycięstwo i remis-sprawdź z kim(zagramy) i gdzie.||||||||
« Odpowiedź #127 dnia: Grudzień 31, 2011, 23:02:52 »
16 kolejka zakończyła się Remisem po bardzo męczącej walce.Miałeś pecha po tej ostatniej bramce na 2-2 ponieważ piłka odbiła się od bramkarza i wpadła do bramki.Gdyby nie ta sytuacja wygrałbyś i wszyscy byliby zadowoleni.Ale ogółem mecz był fajny ciekawy i trzymający w napięciu.

Jednak wygrałeś w Lidze Mistrzów pewnie 3-1 nad Eindhovenem.I ciesze się również z tego że za szłeś tak daleko.Mam nadzieje że dasz rade w 1/8 i dojdziesz nawet do samego wielkiego finału.
A i myślę że trafisz na Bayer Monachium.

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
Przede wszystkim gratuluję awansu do 1/8. Po przegranej z Man City musiałeś wygrać ostatni mecz. Całe szczęście grałeś z najsłabszym klubem w tej grupie i udało się wygrałeś i awansowałeś. Rywal już na tym etapie na pewno nie będzie łatwy i będzie trzeba walczyć o każdy metr. Tak coś czuje że będzie to Benfica ;)

Offline mpoesp

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 01.06.2010r.
Swietne widowisko i pewna wygrana. Po ostatniej wpadce ten mecz musiales wygrac. Udalo sie i jest awans. City znowu nie awansuje. Czemu mnie to nie dziwi, haha :P Powodzenia dalej ;)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
Bardzo dobry mecz na koniec fazy grupowej z PSV, które dziś można śmiało powiedzieć nie istniało. Myślę, że trafisz na Valencię w kolejnej rundzie i po ciekawym meczu awansujesz dalej.

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
Z PSG zremisowaliście chociaż powinniście wygrać. Wygrywaliście 2:0 ale roztrwoniliście tą przewagę, szkoda. Potem przyszedł czas na mecz z PSV i tutaj już zagrałeś perfekcyjnie. Nie dałeś szans Holendrom i to ty grasz dalej, gratuluje.

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
A wiesz Michał nie zawsze mam czas to wszystko przeczytać, a potem skomentować. Także czasem długo mogę nic u ciebie nie wpisywać :D. Mam nadzieję, że nie obrażasz się przez to :D.
W meczu z PSG było już dobrze. Prowadziłeś 0-2, jednak ta czerwona kartka źle na ciebie wpłynęła i rywal odrobił starty no i musiałeś podzielić się punktami. Z PSV zagrałeś dobry mecz. Boriello z początku trafił w poprzeczkę co na pewno wskazywało, że ten mecz dla ekipy Holenderskiej będzie trudny. Ostatecznie wygrałeś i awansowałeś dalej.

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
no coz remis w lidze, a potem takie zwyciestwo nad psv co dalo wam upragniony awans, oby tak dalej. powodzenia.

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
Ominęło mnie, aż 5 meczów, przeczytałem posty ale pozwól że z braku czasu skomentuje tylko ostatnią Twoją potyczkę.
Mecz był jak najważniejszy, i gdyby nie wysoka forma Twoich napastników mogłoby być różnie.

Boriello oddał bardzo trudny strzał do obrony, ale chyba większą zasługę w tej akcji miał Cheyrou.
Nie chcę nic mówić, ale akcja PSV była najlepsza w całym meczu ;) Nieźle Cię rozklepali :)
Ja tam się cieszę że Man Utd zajęło 3 miejsce, mogliby zająć czwarte ;( (tak tak jestem fanem LFC) A i screen z grupą United mi się nie wyświetla. Dałeś ss miniaturki, bez odnośnika do pełnego zdjęcia.

Myślę, że trafisz na Juventus i z nimi będziesz się męczyć w dogrywce.

Offline Krashu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 05.03.2011r.
  • Glory glory Man United!!!
W meczu ligowym, odpuściłeś wygrywając 2-0 i to się zemściło. W Lidze Mistrzów dobrze że wygrałeś bo wciąż nie wiesz czy awansujesz.

leomessifan

• Gość
KARIERA BDB DUŻO ZDJĘĆ AHA NO I ORYGINALNOŚĆ NIEWIELE JEST KARIER OM. W WOLNEJ CHWILI WPADNIJ DO MNIE (W PODPISIE LINK)

Offline Norbi21

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 05.09.2011r.
Niestety nie udało się Marsylii pokonać paryżan,szkoda po prowadziliście w tym meczu już 2-0,jednak po czerwonej kartce dla Cheryou wszystko się posypało,dwie bramki zdobył Horaou,chociaż za stratę drugiej można winić wyłącznie Mandandę.

Offline LiZoO.

• Trener
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 06.12.2011r.
Gratuluje awansu do 1.8 LM. Typuje Napoli.

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
No niestety za bardzo rozkojarzyliście się przy prowadzeniu 2:0, a z taką ekipą jak PSG nie można sobie na to pozwolić. Paryżanie szybko to wykorzystali i Hoarau zdobył dwa gole. Druga bramka to błąd bramkarza, trochę szczęścia na pewno PSG miało, jednak to w piłce też jest potrzebne.
W LM oglądaliśmy bardzo fajne spotkanie. Rywalom znów udało się Was dogonić na remis, jednak tym razem wyciągnęliście wnioski z remisu z PSG i podnieśliście się w dobrym stylu zdobywając dwa gole. City i United w LE po fazie grupowej Ligi Mistrzów - jakbym widział sytuację sprzed kilku tygodni... Grupa bardzo wyrównana, aż trzy ekipy po 10 punktów - rzadko to się zdarza. Myślę, że traficie w 1/8 na Valencię.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer