1. Przyczyną mojej absencji wczoraj były przygotowania do wesela kuzynki. Zostałem wzięty z łapanki, niechętnie przyjmując "nominację". Plusem tego było, to, że lepiej poznałem przyszłego jej męża, a minusem to, że nie siedziałem wczoraj na forum.
2. Darkowi należą się wielkie brawa. Wchodząc dzisiaj w wątek konkursu byłem wielce zaskoczony tym, co zobaczyłem. W zasadzie podzielił się ze mną zwycięstwem, bowiem-w mojej ocenie-zasłużył na nie samodzielne. Wielka szkoda, że tak krótko można było głosować,byłem zaskoczony, a zarazem zawiedziony, że tylko do wczoraj. Według mnie powinno się oddawać głosy do ostatniego dnia danego miesiąca[Lewy pomyśl o tym
]. Dzięki mojemu głosowi Darek wygrałby samodzielnie. Szkoda.
3. Dziękuję za wszystkie głosy w plebiscycie. O ile w czerwcu byłem zaskoczony tym, że jest mi dane drugi raz zwyciężyć, to teraz mogę określić to jako wielki szok. Nie spodziewałem się nawet miejsca na podium, o zwycięstwie nie mówiąc. Jednak jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI.
4. Nie będę na forum pewnie aż do poniedziałku. Związane jest to ze wspomnianym weselem, w niedziele sen do 12 w południe+poprawiny. Zatem do zobaczenia w poniedziałek! 3mcie się!