No to się narobiło w tej Barcelonie. No trzeba przyznać, że ostatnie mecze nie poszły po Waszej myśli, o czym zresztą świadczy wypowiedź Alvesa. Nie lubię zbytnio gościa, ale jak na gwiazdę gada bardzo, bardzo mądrze. Mało który mówiłby o oddawaniu pieniędzy, bardzo miły gest, chociaż może być i tak, że trochę pod publikę.
Z Sevillą walczyliście, nie byliście daleko od awansu jednak nie udało się... Na nosie zagrał Wam Mino, którego oddaliście bez żalu, a on wybronił Sevilli oba mecze i mocno przyczynił się do awansu ich zespołu.
Transfer Oriola to świetny ruch z Waszej strony, kapitalny defensywny pomocnik. W PESie jest bardzo dobry, już na początku gdy grałem Chelsea. Jako, że Ty już masz sezon drugi to pewnie jest jeszcze lepszy. A suma wydaje mi się, dość niska. Spłaci Ci się ten chłopak.
Ciekawym posunięciem jest zwolnienie Guardioli, który ostatnio nie radził sobie chociaż trzeba pamiętać ile zrobił dla tego klubu i moim zdaniem zasłużył na ostatnią szansę, choćby do końca sezonu. Wybór nowego trenera bardzo ciekawy, chociaż trochę ryzykowny. Stoiczkow nie jest bowiem trenerem światowej klasy, nie wiadomo czego się po nim spodziewać, ale mam nadzieję, że u Was się takim stanie.
Co do Puyola mam nieco mieszane uczucia. Grająca legenda Barcelony... Moim zdaniem powinien skończyć u Was karierę, chociaż zasługi to nie wszystko (co pokazuje przykład Raula). Nawet tacy zawodnicy się starzeją, są z czasem słabsi a Wam udało się sprzedać go za ogromne pieniądze, jak za tak wiekowego gracza.