Z dedykacją dla mpoespa bo lubi jak wrzucam wyniki
. Tym razem wrzucę samą tabelę bo na wyniki nie mam siły. Przepraszam was bo psuje tym karierę ale od nowego sezonu opisuję normalnie. Po prostu raz, że nie mam czasu, dwa nie chce mi się. Nie mam nerwów, ostatnio w tej karierze Barcą zaczyna mnie arbiter denerwować
. Tytuł przegrałem frajerskimi wpadkami z takim Racingiem czy kimś tam jeszcze. Seville ograłem w półfinale i już niedługo zagram w finale z Realem o Copa del Rey. W El Clasico padł remis 1:1, do końca sezonu został mi mecz z Valencią. Realem o Copa del Rey i Mallorcą. Te spotkania wrzuce normalnie. A po nich aktualizacje gwiazdek, podsumowania i takie tam pierdoły
. Chillen am grillen
.
Cóż, mistrza nie mamy ale mamy szanse na Copa del Rey. W następnym sezonie powrócimy silniejsi i bardziej zdeterminowani. - Dani Alves.
Jestem w życiowej formie ale nie wystarczyła ona na mistrzostwo Hiszpanii, może chociaż drugie miejsce? W następnym sezonie musimy grać tak jak teraz ale wygrywać, wygrywać! Teraz gramy bardzo dobrze ale brakuje tego polotu, tej iskierki. Wierzę, że w kolejnym sezonie ona będzie. Oczywiście na mecze z Valencią, Realem Madryt i Mallorcą wyjdziemy zmobilizowani jednak Ligę Mistrzów i Ligę przegapiliśmy, szkoda. - Samuel Eto'o.
W ostatnich meczach, cel jest jeden. Wygrać wszystko. W następnym sezonie powróci Leo Messi i niech tylko wyobrazi sobie Pan jaką będziemy mieli siłę ognia? Ja, David Villa, Ronaldinho, Samuel Eto'o, Leo Messi i inni. Niektórych nie mogę zdradzić. - Alexis Sanchez.
Powiedzieć, że jestem zły to nie powiedzieć nic. Kolejny sezon jest sezonem nadziei. Trudno, zagraliśmy jak nigdy, przegraliśmy jak nigdy. Te słowa pasują tutaj najlepiej. - Josep Guardiola.
Ten sezon dał nam więcej pokory i szacunku do rywala chociaż wcześniej go także mieliśmy ale nie aż w takim stopniu jak teraz. To dobra lekcja ale strasznie sroga. Przepraszam naszych fanów bo oni nie umieją pewnie przegrywać <śmiech>. - Xavi.
To my przegraliśmy a nie reszta z nami wygrała. - Leo Messi.