była tu już jedna kariera właśnie Wilkami, która nawet była wciągająca i przyjemnie czytało się losy tejże ekipy.
ooo tak była..
Pamiętne Wilki Neda, akurat miałem okazję śledzić tę karierę zaraz po przybyciu na forum
Wtedy mogłem się uczyć od Neda, teraz to Darek razem z innymi wyśmienitymi karierowiczami, jak chociażby mojsesh, piuk, czy powracający Daro.
ciągną ten wózek i dają dobry przykład 'młodym' pisarzom
Szczerze powiedzawszy wchodząc myślałem, że City was pokonało, zupełnie nie zwróciłem uwagi na cudzysłów
Pierwsza połowa rozegrana niemalże znakomicie, dobrze wyglądaliście w ofensywie, stwarzając sobie dużo sytuacji, co poskutkowało aż dwoma golami. Defensywa także nie schodziła z pewnego poziomu, przez większość czasu pierwszej połowy pewnie nie miał za wiele do roboty, dzięki częstemu posiadaniu piłki waszych zawodników, ale niestety nie uniknęła też błędu, na szczęście nie miało to drastycznych skutków, ale mimo wszystko nie można pozwalać takiemu napastnikowi jak Dzeko dochodzić do setek.. Druga połowa nieco gorsza, częściej do słowa dochodzili Obywatele, ale na szczęście nie potrafili tego wystarczająco razy dobrze spożytkować. Chociaż gdyby nie kretyństwo Dzeko (jak można zagrywać do Aguero w
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE skoro ma się tyle miejsca, a na dodatek innego dobrze kolegę na czystej pozycji.. ale w sumie to nie wasz problem
Gratuluję drugiego z rzędu zwycięstwa z Cutizens, fantastycznie udalo się wam ich rozszyfrować w ostatnim czasie