oficjalnie uznaje ta gre za jedno wielkie gowno
i sa to slowa goscia, ktory cisnie w pesa od iss jedynki bez chwili zwatpienia az do dzis
ta gra ma perspektywy, ale za rok/dwa jak dopracuja ten silnik, poki co jest to jedno wielkie gowno
zabrali wysuwanie zawodnika na nacisniecie prawego grzybka
zabrali kontrole zawodnika na rb (w momencie nie posiadania przez niego pilki) czym mozna bylo nie tyle, ze zdzialac cuda a po prostu poprawic ustawienie zawodnika, urzeczywistnic (jak np biegl do podania na trojkat [ktore teraz nota bene jest jednym, wielkim nieporozumieniem {ale wierze, ze po praktyce mozna z tego cos wycisnac}])
zawodnicy zbieraja sie do strzalu kilka sekund, jeszcze chyba nie udalo mi sie nikim oddac strzalu z pierwszej pilki (kpina)
zawodnikami typu bale, ronaldo mozna przebiec cale boisko i (oczywiscie nierealnie wygladajacym) strzalem (a raczej dotknieciem pilki czubkiem buta) strzelic gola i to na super star (5* trudnosci), nawet grajac z ekipami typu manchester
nie chce mi sie wymieniac wszystkich wad tej gry, bo pewnie i sporo po kilku miesiacach gry stanie sie plusami, ale dla mnie jest to totalny niewypal i szczerze wspolczuje tym, ktorzy wydali na nowego pesa hajsik. sam przejechalem sie 2 wersje temu jak grajac online nawet na cudownym laczu czesto nie dalo sie skonczyc nawet polowy przez lagi, ale wersja offline zawsze byla w miare jako tako.