Jestem nowy na tym forum.
Musze sie zgodzic z kilkoma forumowiczami. KONAMI zrobilo niesamowita gre, na ktora trzeba poswiecic duzo czasu zeby zatrybic wszystkie aspekty rozgrywki ( a moja zona mi go nie daje
). Nie narzekam na lagi, bo ich praktycznie nie ma. Pierwsze dni online byly utrapieniem, ale teraz nie ma juz problemow, przynajmniej na holenderskich serwerach. Fizyka w tej grze odgrywa najwieksze role. Jak w zyciu. Jak ktos gral w pilke nozna, to zrozumie ten problem. Wszyscy narzekaja, ze jakis slaby legionista jest wstanie dogonic Ronaldo czy Messiego. A czemu nie, to jest zycie, na ktore nie maja wplywu nawet najwieksze gwiazdy. Ale wplyw maja pozniej, co zrobic z pilka, kiedy legionista go dogoni. I to wlasnie zrobilo KONAMI. Pokazalo roznice miedzy slabszymi a gwiazdami. Ale nie zawsze to wychodzi, i to jest najwiekszym problemem dla wszystkich ktorzy probuja grac w najnowsza odslone PES. A najlep[szym przykladem jest mecz Barcy z Lechia. I nie chodzi mi oto ze gwiazdom nie sie chcialo grac czy ryzykowac. Chodzi mi raczej o smaczki typu Messi vs 3 obroncow Lechii, i na co predkosc i zwinnosc Messiego. Strzelil bramke ale tylko jedna, a wedlug starych kanonow ( pes 2007 - 20013 i fifa od poczatku do konca), strzelil by ich 10
. To wlasnie pokazalo KONAMI. I to wlasnie jest fizyka rozgrywki w PES 2014. Albo to polubimy albo nie, wybor zalezy od was. Zawsze mozecie kupic FIFA 14 ( Lyzwiarstwo figurowe na lodzie) Przepraszam za bledy, ale nie jestem polonista z wyksztalcenia
.