no wiecie no - nie trzeba rezygnować przecież z jednego kosztem drugiego - to naprawdę fajny komfort móc zagrać w obie przez cały rok.
Ale ostrzegam, że przestawienie się z jednego na drugi w locie to masakra ze względu na inne rozłożenie guzika biegu!! - w fifie jest RT nie RB - co ma swoje uzasadnienie bo trzymając bieg i klepjąc do tego LT mamy tryb dryblingu twarzą do przeciwnika. Ile razy sie złapałem na tym, że nie mogłem dobiec do przeciwnika i tylko bluzgałem, po czym okazywało się ze cały mecz trzymałem nie ten guzik.....Więc moja rada na wstępie - nie przestawiać guzików pod PESa!! zmiana kolesia jest tak samo, za to modyfikacja podań/strzałów pod RB...RB to też wezwanie kolegi przy próbie odbioru (co na dłuższą metę jest wygodniejsze jednak niż w pesie) - a prawa gałka to wypuszczenie piłki - trzeba się takiej klawiszologii uczyć. Przechodzeniu z jednej gry towarzyszy uczucie jakbyśmy grali w coś nowego - co też ma swoje plus - hehe
czuć że PES 14 gdyby nie ten offline lag to drybling ma już fajny i to jest na prawdę dobra gra - odpowiednie towarzystwo co nie czerpie radochy z bugów i bedzie rewela.
Te twarze będą dodane i też będzie zajebiście - świetny pomysł z tymi gębami z pozycji menu - te mordy co już są wyglądają w większości rewelacyjnie! Totti, Kagawa, Buffon - jak se strzeliłem z profilu na menu to prawie się zakochałem normalnie....najdrobniejsze nieregularnosci, garby na noskach....mmmm
Może ja się źle wyraziłem o Pesie 2013 ze mnie znudził - on mnie bardziej wkurzył
głównie przez motherfucking community na które tak liczyłem - a wy gracie w to pieprzone community w PESIE?? pesleguepl ma tam community? 4 vs 4 itp itd?