LOL! Żalicie się, że macie za łatwo grając na Professional Barcą czy Realem, to nie ma co się dziwič. Weźcie sobie jakiś czerstwy klub i mierzcie się z tymi potęgami, to wtedy pogadamy. Co do gry, że wygląda brzydko, to mnie to nawet cieszy, bo dzieki temu masa durnowatych gimbusów tą grę odpuszczą bo niby słaba grafika. Gamplay ma świetny, który wciąga i nic innego nie potrzebuje. Ogólnie to mam w nosie, że FIFA wygląda 100 razy lepiej pod względem grafiki, ale jakoś nie jarają mnie wyniki dwucyfrowe i ciągle te same akcje, gole co jest na porzodku dziennym u panów z EA.
Przykładowo grając wczoraj w trybie myClub koleś grał Realem mając w składzie - C.Ronaldo, Ramosa, L.Toni, Goetze, Ibrahimovica, Neuera i Bale oberwał ode mnie 5-1 w dodatku w 70min. sie rozłączył, bo juz chyba nie mógł tego przeboleć. Grał jak ostatnia ofiara losu a dodam, że sam nie jestem jakimś hardkorem. Koleś podawał do tych najlepszych i heja na pełnym sprincie pod bramke jak w FIFie. Przyznam, że mnie to zasmuciło, bo mając takich piłkarzy powinien mnie rozłożyć do zera, a dodam, że z tych lepszych mam tylko Pastore. Reszta to deflautowi zawodnicy na starcie.