Z pesa 2013 mamy najlepszą taktykę gry: wduś trójkąt na maksa i zapie...po gola. Co drugi koleś w online gra jednym podaniem, nawet ze środka boiska, czyli właśnie podanie trójkątem na maxa i sprint napastnikiem i strzał. Żenada. Zapomnijcie o taktyce, zapomnijcie o strategii, zapomnijcie o kiwaniu. Nic sie nie liczy. Tylko trójkąt, strzał.
Wystarczy uważna gra w obronie i nie ma szans na takie akcje jak tu wypisujesz. Ale jak się gra takim stylem to i na taki sam styl jest się narażonym. Zagrałem wczoraj 9 spotkań i nie zauważyłem żebym tracił w ten sposób bramki lub by ktoś notorycznie grał tylko tak jak napisałeś.
Dla mnie chyba największym mankamentem jest zbyt szybka gra online. O ile w ML czy innych rozgrywkach z SI, lub z kumplem na kanapie gra się dobrze, o tyle w sieci wszystko za bardzo zapiernicza. Dlatego trzeba szybko podejmować decyzję i na wylot znać możliwości swojej drużyny, a to już jest kolejny plus.
Coż myClub leży i kwiczy, a na dodatek większość opcji jest żywcem zerżnięte z fify.
Zagrałem mecz 11vs11, hehe cóż to był za chaos...taki mecz, by miał sens, musiałby być rozegrany w 11 znajomych którzy będą wiedzieli co nie co o piłce a nie biegali obrońcami do każdego ataku
Dla odmiany 4vs4 grało się całkiem przyjemnie, widocznie trafiłem na ogarniętych graczy.
Bramkarze to taki mini dramat, raz dla broniącego raz dla atakującego. Wpuszczają niesamowite [cenzura] by w podobnej sytuacji za moment pozbawić cię bramki. Ustawienie poziomu superstar w ML czy przeciwko znajomemu na kanapie trochę to poprawia ale w sieci jest słabo.
Poruszanie się po menu, zmiany ustawień itd itd wszystko to początkowo jest uciążliwe ale można się po kilku sesjach przyzwyczaić.
Co do jęków na temat grafiki na PC to śmiać mi się chce, bo gra wygląda dobrze i niczego więcej mi nie potrzeba. Grafikę to będę podziwiał w lutym jak wyjdzie W3
Na pewno potrzeba kilku poprawek zwłaszcza trybu online ale ogólnie gra sprawia mi sporo frajdy, a to najważniejsze.