Na prawdę to obejrzyj ten drugi filmik, ta sam sytuacja z innego ujęcia, a później przyznaj, że miałeś zwidy, że oko Cie boli, whatever.
Podsumujmy: Villa bez powodu obraził religię Ozila, po czym bez powodu go uderzył. A to dzikus
To co wyżej(1:35) i nie bez powodu, przecież mówię zgrywał kozaka,chciałbyć tak jak Pinto ryczący do Ramosa, Ikera, Ozila, czy też Keita sprzedający komuś kopniaka.
Osobiście nie widzę potrzeby rejestrowania się na forum kibiców Realu. Zwłaszcza jeśli poziom komentarzy sięga tym że strony - ale tego nie jestem pewien, nie wchodziłem.
To szkoda, wydaje mi się to lepsze od czytania i upajania się komentarzami 6-13 latków, no ale mówię kto co lubi.
Ja mogę zapewnić, że tam idzie normalnie podyskutować, nie ze wszystkimi rzecz jasna, ale tak samo jest tutaj prawda
i wszędzie indziej :]
Jest tam duużo ludzi mających te same upodobania co Ty, z niektórymi z nich też idzie pogadać- mały procent ale...także wkomponowałbyś się, na jak długo nie wiem, bo wracając do panowania nad stroną, to na forum dba się o tępienie pasożytów( w miarę możliwości).
A i o żadne koszulki z akcjami antyb. nie musisz się martwić, bo wiem, że gdzieś coś takiego to norma tyle, że w drugą stronę.