Co za patch masz?? Zaj**iste jest to logo Królewskich na trubynach!
a i stroje ładne, ale mogłeś poczekać do początku następnego sezonu..
Myślę jednak, że nie było to wasze zasłużone zwycięstwo.. Królewscy częściej wyprowadzali ataki pod waszą bramkę, ale byli nieskuteczni do potęgi entej.. Niewykorzystane sytuacje, jak mówi przysłowie, lubią się mścić, to było podobnie.. Llorente (młody? bez przesady 27 lat, już nie najmłodszy
) dwukrotnie podobnymi uderzeniami pokonał Ikera, swoje trzy grosze dorzucił jeszcze Soldado, a Real było stać tylko na jedną bramkę Granero, no ale skoro w pomocy grał Ramos, to sami są sobie winni..
Chyba już drugi raz ci mówię ,że gram na najwyższym poziomie trudności.. a jeśli Marcelo czy Pepe da się przejść, a ja jestem pod bramką to mam specjalnie walić po trybuny ,żeby było realniej ?
Oczywiście nie.. ale rozwiązanie byłoby inne.. Mógłbyś pobrać nowy, trudniejszy gameplay (nie wiem np. od jenkeya), lub po prostu zrobić rewolucję w szatni, bo kadrę to ty masz bardzo silną
Prędzej czy później samo wygrywanie ci się znudzi, uwierz nie raz w poprzednich edycjach tak ze mną było.. ale podziwiam, że na najtrudniejszym poziomie ciągniesz tak mocno, ja na profku się męczę z Ossasunami i innymi Rubinami