nie kloce sie bo nie zdazalem przed ich meczami na mapke z ustawieniem...
Sneijder grał dotąd na środku pomocy.
to co RVdV (ktory wg mnie powinien grac w wyjsciowej 11) gralby jako defensywny pomocnik z Van Bommelem czy De Jongiem - nie ja jakos tego nie widze
A kto powiedział, że on musi grać jako defensywny pomocnik? Co to za problem zagrać tylko jednym facetem od czarnej roboty? Van der Vaart może zagrać tuż przed Sneijderem albo w linii z nim. A nawet jeśli nie gra, to trener Oranje ma problem nadmiaru materiału, który do nieprzyjemnych nie należy.
wiec wydaje mi sie ze nawet jakby taktyka byla wg ich futbolu totalnego jak mowisz nic by to nie poskutkowalo... Nie wiem moze sie myle
Weź to na logikę - skoro, jak sam zauważyłeś, Holendrzy grali egoistycznie, to dlaczego gra zespołowa miałaby im nie pomóc?
Podolski trafił bramkę w swoim setnym meczu.
Został najmłodszym zawodnikiem w historii piłki nożnej, który zagrał 100 meczów dla reprezentacji.
liczę na dobre spotkanie między Chorwacją i Hiszpanią
Remis 2:2 daje pewny awans obu zespołom.
Przejrzałem składy i nie widzę lepszego lewego obroncy niz Coentrao,
A Lahm?
Ale gwizdac za zółtą kartkę i średnią grę na młodego chłopaka to tego już bym się nie spodziewał.
Kibice na praktycznie wszystkich meczach gwizdali średnio co trzy minuty. Nie idzie z takimi wytrzymać.
Wiecie, kto jako jedyny wśród Polaków nie śpiewał hymnu przed meczem z Czechami?