Widzę tutaj również jestem w tyle...
hehehe te weekendy mnie dobijają
3. spotkanie w okresie przygotowawczymWidzę że naprawdę te ekipy z Turcji są bardzo wymagającymi rywalami..Wiem to też po Swojej karierze.
Bez wątpienia zabrakło trochę szczęścia bo grałeś lepiej, częściej atakowałeś jednak to rywale w 17 minucie strzelili bramkę. Po zdobytej bramce próbowałeś wyrównać, niestety doświadczona ekipa z Turcji zagrało dobrze z tyłu i obronili te 1-0 do końca meczu..
Mecz jednak oceniam że zespół zagrał dobrze.. Jak wiemy Anzhi jest ciągle w budowie.. Myślę z formą wejdziecie dopiero w 3-4 kolejce ligi.. Tak bynajmniej mi się zdaje..
4. spotkanie w okresie przygotowawczym
Ahhh te niedoceniane FC Koln..
[ myślałem przed rozpoczęciem swojej kariery żeby nimi grać, wybrałem jednak Borussie.]
Do meczu obie ekipy podeszły bardzo poważnie i w pierwszej połowie oglądaliśmy bardzo ciekawy pojedynek. Chodź nie zobaczyliśmy bramek 45 minut mogło się podobać.
W drugiej części od początku było równo, lecz jako pierwsi po godzinie gry zaatakowali piłkarze Kolonii.
W efekcie wywalczyli rzut wolny, a Tobie niestety sędzia pokazał czerwony kartonik. Na domiar złego sam rzut wolny na bramkę zamienił Podolski. Jednak ten gol nie załamał zespołu i za wszelką cenę chcieliście wyrównać.. Udało się to w 78 minucie.. Cieszy że Rudnev"S" strzelił kolejnego sparinggola..
Bez wątpienia okres przygotowawczy uważam za bardzo udany..
Lecz tak jak pisałem ja myślę 3cia-4ta kolejka i dopiero zobaczymy prawdziwe Anzhi.