8. kolejka Russian Premier LeagueNa pewno mecz z Mistrzem zapowiadał się bardzo emocjonująco i takim był ..
Od początku zaatakowałeś by pokazać że stać Cię na wygranie z mistrzem.
Szkoda że brakowało w niektórych sytuacjach skuteczności bo na pewno szybko strzelona bramka dodała by jeszcze większej pewności siebie. Nie udało się niestety i do 75 minuty na prawdę mogło zdarzyć się wszystko. Tym bardziej że często traciłeś piłkę co powodowało ataki Dynama.
W końcu udało się strzelić bramkę wprowadzonemu na boisko Prudnikovi. Gol pewnie bardzo ucieszył kibiców, którzy dość długo musieli na niego czekać.. Po bramce przeprowadzasz kolejne ataki i ponownie brakuje skuteczności. Co jak co ale z takim rywalem jak mistrz takie akcje trzeba wykorzystywać by czasem się nie zemściły.. Niestety te stare powiedzenie wyszło i gola w 89 minucie po błędzie defensywy zdobyło Dynamo.
Szkoda że nie udało się wygrać z mistrzem bo na pewno taki mecz dodał by jeszcze więcej pewności w swoje umiejętności. Na pewno w tym meczu dużo zrobiła słaba skuteczność.. Myślę przy większym szczęściu do pierwszej połowy mecz był by wygrany.. Nie udało się chodź remis nie jest złym wynikiem.. Kolejny mecz bez porażki i to na pewno zadowala..
9. kolejka Russian Premier LeagueW tym meczu zmierzyłeś się z kolejną ekipą z Moskwy. Tym razem był to Spartak.
Od początku było widać że w tym meczu błędy z Dynamem nie mogą się potworzyć.
Tak się też stało i już po 6 minutach wychodzisz na prowadzenie po bramce Dzsudzsaka.
Przy bramce węgra spory udział miał Rudnev, który ostatnio często strzelał po podaniach Dzsudzsaka.
Tym razem było na odwrót. Widać że zawodnikom gra się ze sobą dobrze.
Bramka na pewno pomogła i graliście dużo spokojniej. Wiadomo że gdy się prowadzi gra się pewniej.
Na potwierdzenie tego czekaliśmy do 34 minuty wtedy indywidualną akcję przeprowadził Rudnev.
Podał ponownie do kolegi i padła 2 bramka w tym meczu dla Anzhi. Widać że dzisiaj Łotysz grał asystenta. Nie zawsze jednak trzeba strzelać bramki zawsze fajnie je wypracować kolegom z drużyny.
Rywali było jedynie stać na bramkę w 80 minucie lecz ten gol niczego nie zmienił i w bardzo ważnym meczu udało się zdobyć 3 pkt.
Co ja tu będę ściemniał.. Po meczu z Dynamem miałem pewne obawy czy chociażby znów nadchodzi kryzys.. Ten mecz wybił mi jednak takie myśli z głowy.. Cieszę się że Rudnev tym razem pokazał że na niego również mogą liczyć koledzy..
PS. Czekam na mecz z Hannoverem 96...i liczę na taki wynik
co niżej..
Borussia M'gladbach : Werder Brema 5:0 !!! dzisiejszy wynik w Bundeslidze..