Bez obrazy LOL, ale najprawdopodobniej to ty nalezysz do grona ludzi, ktorzy gier nie kupuja, ale sciagaja z torentow a pozniej sie wypowiadaja. Najprawdopodobniej tez gralem w nowego pesa predzej niz ty. Bo zanim pojawil sie jakis torent to minelo troche czasu, albo tez zanim ublagales mame zeby ci kupila gre, to tez uplynal moment.
oł meeen...a możesz mi powiedzieć jaki masz sposób na wyliczanie tego swojego "najprawdopodobieństwa"?
w gimnazjum uczą takiej wysokiej matematyki? Chyba nie zrozumiałem twojego zdania, które najprawdopodobniej było "present simple" a nie "future simple".
I nie wiem jak to zrobiłeś, że mogłeś grać w grę wcześniej ode mnie!!
To musiałeś chyba wykonac jakiś taki kosmiczny manewr jak PRE-ORDER??? WOOOOOOOOOW!!!!
mi mama nie pozwala robic preorderów!!
Uprzejmości uprzejmościami, ale na poważnie - jesli po 200 meczach nie przeszkadzają Ci lagi, to albo jesteś tym jednym z niewielu na świecie szczęśliwców, którzy nie mają lagów....albo po prostu grałeś "prędzej" ode mnie i jesteś taki kafar....jest też niewielka możliwość, że jesteś masochistą
Nie wypowiadaj sie tez na temat starszych pesow bo nic na ten temat nie wiesz. Z twoich komentarzy wynika, ze jestes zagorzalym fanem fify, ktora od zawsze byla robiona przez ludzi, ktorzy na pilke nozna mowia "soccer". Fifa zawsze byla robiona pod publike, bo jak by bylo za trudno to by nikt tego shit'u nie kupil. Nie narzekaj na KONAMI, bo sie staraja zrobic cos, czego fani Fify nigdy nie dostana.
człowieku - no powiem Ci - nie żeby to był jakiś argument w rozmowie, ale ja mam 34 lata - w Pesa grałem jeszcze na NEO GEO....a w fifke, pomijając 94 na megadrivea i 98 na psx, zacząłem grać dopiero od pół roku, bo tak to trzepałem pesa.
i nie chrzań o "soccer" bo twoja ulubiona gra ma to słowo w nazwie
Widze, że sam masz 33 lata więc nie podskakuj do starszych