Wiekszosc argumentow na nie to:
- lagi online
- muzyka w grze,
- wyglad menu,
- przenikanie sie pilkarzy.
Ale lagi to nie wina KONAMI, predzej uslugodawca internetu, ja mam 100 na 100 mbit, ping okolo 5 ms. A czasami tez mi zarwie. I nie wierze w to ze wasza naj naj naj Fifa 14 nie ma lagow, bo to nie mozliwe.
Dwa nastepne to kwestia gustu. Bo nie ktorym sie podoba, a nie ktorym nie. Tak samo z Fifa. Jednym sie podoba, a innym nie. Na to KONAMI nie ma wplywu, co sie ludziom podoba, a co nie. Ale kilku ludzi uparcie twierdzi ze to jeden z bugow, przez ktore nie da sie w to grac. Ciekawe, co by powiedzial jeden z drugim jakby poznali zajebista dupe na imprezie, ktora lubi muzyke klasyczna lub inna wystepujaca w pesie. Pewnie zaczeliby jej sluchac.
Na temat dziwnych rzeczy dziejacych sie w fifie, jak przenikanie pilkarzy jest mnostwo filmow na youtube. Chyba wiecej niz o pesie. A komus nie pasuje to ze przy strzale karnego, bramkarz nie zmienia pozycji reki o centymetr. Masakra panowie. Owychwalacie cos co jest na takim samym poziomie wykonania.
I tu nie moge zgodzic z jednym z kolegow.
To juz czyste hejtowanie ludzi, ktorzy majac problemy z opanowaniem gameplayu. I sa wkorwi....i ze muzyka nie taka albo menu [cenzura]....e. Albo lagi sztucznie stworzone przez KONAMI. Smiechu warte.
Ale mam jedna rade dla wszystkich ktorzy nie lubia PESa:
Zacznijcie grac w ta swoja idealna FIFE, a nie wchodzcie na to forum, bo to forum o bledach w Pesie przez ktore nie da sie grac, a nie o wyzszosci Fify nad Pes. BO DLA MNIE FIFA JEST BARDZIEJ SKORW.....A niz PES. Ale nie wchodze na forum o fifie, bo nie mam czasu. Zamiast hejtowac, to wole zagrac sobie dwa meczyki w nowego pesa, bo dla mnie jest najlepsza gra o pilce jaka kiedykolwiek wyszla. Ale ze Fifa jest taka "zajebi....a", to siedzicie na tym forum.