Tylko problem w tym, że od kilku stron rozwalacie temat pisząc w kilka osób jaka nowa wersja jest do dupy. Wyraziliście raz opinie OK, ale po co piszecie to kilka razy? Boli was, że większość dobrze się bawi grając w 15?
Tak, komputer na i7 kosztuje grosze.
Poczytaj sobie forum pssite i jakie oceny zbiera tam Pes.
PS: Dziwne, że lagi mają ciągle te same osoby
wiekszosc konsolowców dobrze sie bawi to fakt , ale wiekszość to nie wszyscy. A ty zobacz ocene metacritic
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE i porównanie Pc a konsole. Zresztą jakby zbierał same mega noty nie musi się podobać wszystkim. Ewidetne techniczne zlanie wersji PC. i temat nie jest rozwalany jak to ująłeś bo nazywa się "Newsy,Dyskusje, opinie" a ma 160 stron - nie zauważyłem regulaminu by po jednej wypowiedzi zamknąć się chyba że jest to wypowiedź pozytywna.
Co do sprzętu żadne i7 nie jest potrzebne chyba ze ktos ewidetnie nie wie jak zrobic port z konsol. mam athlona x4 750k i grafike Hd7770 i co?
jedyne co nie dalem na maksa to antyaliasing i zmniejszylem szczegółowośc trybun w NBA2k15--- i co da sie??da sie.
Świetnie się bawie nawet na PC ale niedoróbki trzeba wypominać bo zaczyna się widze co roku przywalanie ubogą wersją na PC, a najlepsze jest to że już część graczy sama wierzy w bzdurne tłumaczenia Konami.
Przykro mi ze musisz czytac też negatywne wypowiedzi i wali ci się przez to radośc z gry. mi się jakoś nic nie wali w tygodniu lece po gre do sklepu z nadzieją że uda się patchami naprawić to co na PC spartaczone.