Wszyscy co mają problem z input lagiem czy GRA JEST JAK PES 2014 kliknijcie
REJESTRACJA lub
LOGOWANIECzytam Was i kuźwa no - gram w inną gre! 1920x1080, high, żadnych input delayów, żadnego niczego, całkiem przyjemna gra.
Na pewno nie najlepsza gra piłkarska, ani nawet najlepszy PES, ale po prostu całkiem przyjemna gra, nie żałuje ani stówki na gre dla siebie, ani drugiej na gre dla kumpla, fifaboja któremu kuźwa fest sie ten PES podoba też.
Nie mam żadnego problemu z kartkami, z faulami, z niczym takim. Bramkarze, animacje dalej dość dziwne, ale tak jak mój torman nieraz mi dupe uratował w ML, tak i często ja punkty potraciłem bo po drugiej stronie taki tytan stał że kuźwa japierdziele.
Dyskusja o grafice jest dla mnie bezcelowa. Dla mnie jest znośna, tyle. Więcej nie potrzebuje. Zabrzmi dość wrednie, ale jeśli szczególnie na forum weteranów PESa ludzie w grze która zawsze była o gameplayu narzeka na GRAFIKE to albo macie dwanaście lat (fizycznie, umysłowo - nieważne), albo graliście całe życie w FIFE. Taka prawda kuźwa, kto gra w gre o piłce nożnej żeby gapić sie na trybuny. Jak bym chciał mieć full hd kibiców i trawe to bym poszedł na mecz albo włączył w TV a nie siedział przed kompem.
Obiektywnie, patrząc na ogół społeczeństwa graczy grafika to minus dla KONAMI bo pewnie odepchnie wielu ludzi od gry. Ale zawsze myślałem, że przynajmniej na forum pewnie pełnym PESowskich weteranów nikt nie bedzie patrzył na słodkie cukierkowe pierdoły tylko jak sie gra, a zawsze mi sie wydawało że w grach chodzi o granie.
Są błędy, naturalnie. Nawet PES 5 i 6 je miały. Ale teraz jak już pograłem pare dni ostatnie w 2015 jakoś ciężko mi odpalić PESa 6, może za pare miesięcy żeby znowu zasmakować klasycznej Masterligi, ale to i tak tylko i wyłącznie nostalgia.
PES 2015 nie jest zajebisty, ani najlepszy. Ale jest kuźwa dobry. I ma dokładnie wszystko to, czego nie ma, albo co odrzuca masę ludzi od FIFY. I dzięki Bogu czy ktokolwiek tam u góry jest że jest ta gra jaka jest, bo bym kuźwa grał ósmy czy dziewiąty rok w PESa 6