Ludzie zrozumcie... nikt nie twierdzi (przynajmniej ja), że Chelsea nie zasłużyła wtedy na awans...
Ja bym tylko nie potrafił napisać takiego "artykułu" obrażając w nim wszystko co się da związanego z Blaugraną, tylko dlatego, że 3 lata wcześniej przez pewnego pajaca drużyna odpadła z LM... Ku*wa przecież to wina OVREBO a nie Barcy, że nie podyktował tych "karnych"...
A ci wciąż tylko o tym... Było minęło, czy fani Barçy tak bardzo rozpamiętują pomyłki z dwumeczu półfinałowego z Interem?
Otóż to^^
Co do "prawdości"
To tyle przykrych wspomnień, jednak bezczelność Barcelony na tym sie nie skończyła.
WTF? Bezczelność Barcelony, że Ovrebo nie podyktował karnych?
Kwestia długów Barcelony - wcale nie odrzucałbym możliwości, że ich długi są wynikiem... ustawiania meczów w Lidze Mistrzów, a być może też w lidze hiszpańskiej.
Tak, tak 5:0 to jawne oszustwo, 2:0 w finale z United to też jawne oszustwo, to, że Barca nie pozwoliła oddać żadnego strzału na bramkę Arsenalowi to również jawne oszustwo
Barcelona na najwięcej sezonowców na świecie - kiedy padł gol dla Arsenalu, prawie wszyscy kibice tegoż klubu zaczęli skamleć, że już odpadli - to ma być wiara w klub
Skąd te dane?
ale ja mówię kategoryczne: gówno prawda. Barça ma wiele przywar, a media próbują je tuszować.
eeee? to mają pisać w gazecie, że Barca gra piękną piłkę, ale nie możemy jej podziwiać, bo włączyli zraszacze na Mourinho?
Ale gdzie są argumenty
Choćby 6 pucharów w jednym roku?
Bronić bramki można na dwojaki sposób. Albo ją murować, jak zrobił to Inter, albo nie oddawać piłki przeciwnikowi, jak robi to Barça, tudzież jak robiła to Hiszpania podczas wygranego Mundialu.
Raczej broniąc bramki nie wygrała by 6 trofeów
Bo... Guardiola.
Tego akapitu nie skomentuję, bo aż żal
Bo... ławka.
I co w związku z tym, że ma krótką ławkę?
Visca El Farsa!
Jak już pisałem, trzeba mieć troszkę klasy, niestety u szanownego autora takiej nie wyczuwam
Czemu mial sluzyc ten felieton?? Osobiscie nienawidze Barcelony ale nigdy nie rozumialem ludzi ktorzy twierdzili ze sedziowie pomagaja ze to i tamto... jesli nie lubisz tego klubu, nie ogladaj meczy... Nie rozumiem jaki cel ma artykul ukazujacy rywala w zlym swietle.
100% racji w tym komentarzu
Dziękuję, nie mam więcej pytań