Dawno u Ciebie nie byłem, jednak twierdzę, zupełnie szczerze, że wykonałeś kawał dobrej roboty pisząc te podsumowanie
.
Dość szybko pożegnałeś się z Ligą Europy po zaciętym dwumeczu z Liverpoolem(na marginesiku, jak daleko oni zaszli, bo screenu z LM i LE jakoś nie zauważyłem ??), może to i dobrze, lepiej skoncentrowałeś się na lidze, co poskutkowało drugim miejscem na koniec sezonu, obyś się zrewanżował się Bayernowi za porażkę w kwalifikacjach LM, gdy dojdzie do pojedynku między wami
.
Gdy otworzyłem Twój wątek wyskoczył mi mecz z Chelsea, gdzie dwa gole, które na pewno również miały swój udział w końcowej tabeli, strzelił Chamakh i chyba jego dwa gole zdecydowały o tym, że on został, a P.C Young musiał odejść, ciekawie jak poradzi sobie w Olympiakosie
.
W 11 sezonu znalazł się Van Persie, te 26 goli, które strzelił dla Ciebie, w tym hat-trick w ostatnim meczu sezonu z Tottenhamem, w pełni oddają to, że całkiem zasłużenie dziennikarze umieścili go w niej.
Szkoda tej kontuzji Miyachiego, oby jak najszybciej się wykaraskał i wrócił do gry o miejsce w składzie.
Co do innych lig, to trochę ubolewam nad tym, że OM i Porto nie wygrały swoim lig, cóż może w kolejnym sezonie im się to uda
.
Powodzenia na inaugurację sezonu i liczę na rewanż, bo też dawno u mnie nie byłeś
.