Grassek - logika... Po to są te suwaki, żeby ustawić odpowiedni poziom dla siebie... Jeżeli jest za łatwo podkręcasz jeżeli za trudni zmniejszasz. Ale nie sądzę, żebyś na Legendarnym narzekał na poziom Offline w dodatku po włączeniu Ręcznych ustawień w kontrolerze...
No słuchaj w niczym mnie nie uświadomiłeś
wiem jaka jest rola i zastosowanie tych suwaków, ale zastanawiało mnie po co to w ogóle jest skoro można zrobić grę, dać 5 poziomów trudności i to wystarczy:) a tak jak pisałem, to jest pierwsza odsłona Fify w którą zagrałem więcej niż "2 mecze" bo na prawdę wciąga i pierwszy raz widze te suwaki
Każdy ustawi sobie tak jak chce, choć ja nie widzę sensu grzebania w tych suwakach.
No ja niestety albo stety musiałem pogrzebać suwakami bo nie mogłem normalnie piłki podać, zawodnicy czekali na piłke która ledwo się do nich turlała. Teraz gra się o wiele przyjemniej, więc suwaki okazały się pomocne choć i tak twierdze, że w grę powinno się po prostu grać miodnie od początku a nie po grzebaniu w ustawieniach.
Ale tak jak mówie to moje pierwsze "starcie" z fifą na dłużej, pierwszy raz widzę takie suwaki więc to tylko i wyłącznie moja opinia, która z biegiem czasu pewnie ulegnie zmiany:) Pozdro