Lubię tą karierę za oryginalność (ale nie tylko). Jedziesz na prostym schemacie, pozwalającym Ci cieszyć się grą i pisaniem i oto w tym chodzi. Od dłuższego czasu zastanawiam się, czy przypadkiem winą małej ilości karier nie jest zbyt surowy i trudny schemat pisania. Niby taki nie istnieje, każdy ma swój, lecz nie trudno jest zauważyć że wszystko musi być dopięte na ostatni guzik (komenciory zaraz wychwyacją i koleś traci chęci- nie daj Boże jakiś błąd). Być może to zniechęca autorów?
Przypomnijcie sobie kariery z dawnych lat, nikt nic nie wymagał, każdy cieszył się z dodawanych odcinków, cieszył się grą, nikt nie zważał na przepisy. Zupełnie inaczej niż DZIŚ. Może jakoś warto byłoby zwrócić na to uwagę... nie wiem ile to da, ale zawsze coś.
Co do odcinka to krótki, ale wystarczający. Nie wiem z kim zagra Arsenal w kolejnej rundzie, ale chyba raczej wejdzie do LM. Nie wyobrażam sobie, aby nie zagrali w CL. Newcastle, Parma, Hertha? Czemu nie
Teraz gdy widzę tablę to mogę powiedzieć, że macie start idealnie pasujący do... Realu
Niby jeszcze nie to, ale pozycja gotowa do pożarcia, jedynie Barcelona będzie przeszkadzać